Cytuj:
Oryginalnie napisane przez xardas06
Prowadzilem rozmowę z Tomem. Zadawalem pytania lecz nic nie odpowiadal. Wkoncu powiedziałem:
- minotaur mage
12:05 Tom: Also buying minotaur leather.
- Also?
12:06 Tom: Oh yeah, I'm also interested in wolf paws and bear paws.
Sprawdziłem na tibia.pl czy mino leathers wylatuje z mino maga. Tak jak myślałem wylatuje. Szkoda tylko że wylatuje także z zwykłęgo minosa. Gdyby nie wylatywało z minosa a mino maga tak to byłby dowód na to że do mino maga da się dojść.
|
Wiem, że ciutek stare, ale trzeba herezje tępić. Tom nie odpowiada na słowo "Minotaur mage" tylko na słowo "Minotaur", a "Also" znaczy "również".
Cytuj:
Tyle mitów że głowa boli
Nie lepiej wysłać do Cip list prosząc o podanie jak zabić Mino Maga , a w środku koperty dać ze 200Euro ? To dali by może Odp. lub dodali by Questa w update lub patchu
|
200 Euro to oni zarabiają codziennie na paccach...
Cytuj:
TOPIC> spytajcie się GM'a jak go spotkacie
|
Taa... Już Ci powiedział.
Cytuj:
Jakby dalby mi ktos link z CZYSTA mapa do Map Editora WYPEŁNIONĄ pod Realną Tibię to być może dowiedziałbym się i rozwiał wszystkie wątpliwości...
|
Ha ha ha, nie rozśmieszaj mnie.
1st. Takie mapy są robione przez ludzi. Tak, szokujące, ale to prawda, te mapy robią zwykli śmiertelnicy, tacy jak ja, czy ty.
2nd. Musiałbyś wykraść mapę cipsoftu, ale ze wszystkimi skryptami co jest raczej niemożliwe.