Zobacz pojedynczy post
stary 28-01-2009, 20:34   #18
mc200
Użytkownik Forum

mc200's Avatar

Data dołączenia: 16 10 2006

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: Gaalaaanaa ;d
Domyślny

Nie chce tutaj komentowac Twojego poziomu inteligencji, ani wieku, ponieważ sądząc po fantazji jesteś młody, nawet bardzo.
A więc dlaczego ten pomysł jest debilny, idiotyczny, kretyński, pojebany, chuxxx, w kuxxx zjebany, na maksa ocipiały?

Po 1. Jak mówił ktoś wczeniej przenoszenie expa pomiędzy światami. Debilizm
Po 2. Jak również pisał ktoś to wcześniej, osoba ma sobie hunta, przeniesie expa, do tego zmieni sobie profesje na lepszą i gra od nowa, tylko, że z lvlem taki jak miała na charze z huntem ... Debilizm
Po 3. 3 postacie na jedno IP? Debilizm podwójny. Po 1. Co jeśli ktoś ma zmienne IP, a drugi ma stałe? Niesprawiedliwość (oraz debilizm wtórny). Zrobisz sobie postać, znudzi się granie tą profesją, robisz drugą, trzecią, a potem co? Chcesz pograc z kolegą na jakimś innym świecie, a tu co ci wyskakuje? Your character limit is kurxx skończony? Debilizm.
Po 4. Lord Paulistinha ma 400 lvl, sprzeda expa na kilka postaci 50 lvlowych, będzie miał nie wiem który, może 370? Dobotuje w tydzień i koło się zamyka. Debilizm
Po 5. Nie chce mi się pisać więcej, sprawdzać żadnych teorii, ale poprostu dając taki temat na tibia.com ośmieszyłeś się niesamowicie, więc lepiej go zaraz skasuj, bo jak już wspominałem jest to debilizmem.

Mam nadzieję, że Cię nie obraziłem, słodkich snów, pozdrawiam.

Ah i jeszcze to
Cytuj:
Tworzysz nową postać i nie chcesz zaczynać od nowa?
Nie chcę zaczynać od nowa, więc kupuję sobie exp na Allegro, tak? Debilizm. Cipsoft zakazuje handlowaniem postaciami, a to jest poprostu to samo.

Ostatnio edytowany przez mc200 - 28-01-2009 o 20:42. Powód: nie kce oszczerzen to se editlem
mc200 jest offline   Odpowiedz z Cytatem