Temat: Przyjaciele Trio Age & Boboll
Zobacz pojedynczy post
stary 29-01-2009, 01:03   #1
Triio
Użytkownik Forum

Triio's Avatar

Data dołączenia: 29 01 2009

Domyślny Trio Age & Boboll

Serdecznie witamy w naszym nowym temacie, który jak pewnie zdążyliście zauważyć, nosi nazwe "Trio Age & Bobool".
Serwer na którym toczymy nasze wirtualne walki ze złem to Guardia, zaś naszymi postaciami sa Bobool Dominator i Trio Age.
Chociaż z tego miejsca mam nadzieje, że oprócz nas, do tego wątku swoje "trzy grosze" dorzucą jeszcze nasi znajomi
i przyjaciele.

Oboje jesteśmy paladynami. Narazie tylko Trio Age należy do grona posiadaczy Premium Account, aczkolwiek nie ma co rozpaczać,
bo czym byłby nasz temat, bez zdjęć z Orc Fortress ;')

Nota bene, parę miesięcy temu byliśmy autorami, chyba moge nieskormnie stwierdzić, jednego z najpopularniejszych tematów na forum.
Mowa tu o "Sheylia & Pardan" (link dla osób które chcą powspominać, lub też dopiero zapoznać sie z naszymi przygodami na serwerze Menera)
- http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=164479.

Kariere na w/w serwerze zakończyliśmy z myślą, że juz nigdy nie uruchomimy Tibii, ale po paru miesiącach przerwy, ponownie daliśmy sie wciągnąć
w świat magii i miecza, tym razem na Guardii. Co za tym idzie, postanowiliśmy otworzyć nowy temat ze zdjęciami, który mam nadzieje pozwoli Wam przeczekać nudne lekcje
informatyki w szkołach i niepozwoli wam usnąć podczas czekania na swoja kolej przy logowaniu na serwer.

Pozdrawiamy,
Trio Age i Bobool!

Spis treści:
Jeśli chcesz się dostać na wybraną stronę, kliknij na numer w spisie treści.
Tematy zdjęć, od:
  • Bobool'a na czerwono,
  • Trio Age na zielono,
  • Xarrds'a na pomarańczowo,
  • Jensa Warrior'a na brązowo,
  • Sokratonova na fioletowo,
  • wspólne foty na niebiesko.

1 - Początek tematu, przedstawienie postaci, tomb hunt, skillowanie, nocne party ze Xarrdsem, kilka awansów, OF hunt, ancienty,
2 - Demon hunt,Warlock hunt, nocne pt na dragon lair & OF, skillowanie, Orc Fortress Quest z Jens'em, Tutor egzam.
3 - Tutor egzam,

Ostatnio edytowany przez Triio - 02-02-2009 o 12:51.
Triio jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.