Ludzie Ludzie... weźcie już dajcie spokój... ciągle sie kłócicie o boty... niech se ma bota i niech se ubije i milion fox'ów... ale co mu to da? To tylko gra... wymyślona żeby zabić nudy...
Ktoś tam wyżej coś pie*****ł o tym że sie coś źle powie i sie ma już nici z gry na serwie... To nieprawda... rzadko sie tu udzielam, a jak jestem to głównie opie****e wszystkich co sie kłócą i dalej gram... mówię co myślę i jakoś gram i mam tu "życie"...Ja osobiście lootłem jednego nose ring'a i sam's bp... może według niektórych nic nie osiągnąłem ale to ich zdanie... Nie lubię botów ale to że będziemy się kłócić nie zmieni faktu ze oni będą botować.... po prostu trzeba ich olać albo raportnać innego wyjścia niema... a w kwestii botów karpik jest niczym w porównaniu z Frah Inus (173ek) ciągle botuje przed bramą OF... dlaczego go nie krytykujecie tylko Karpika? Bo Karpik miał odwagę dać kolejne zdjęcie z botem?
To moje zdanie i nie jest one spowodowane tym że kogoś z tych osób które używają bota lubię...Osobiście sam bota nie używam gdyż większą frajdę daje mi fakt że coś sam zdobyłem lub wbiłem

Coś z dzisiaj

Pozdrawiam wszystkich i życzę dalszych sukcesów w grze

Wasz Nego