Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Leon'ek
Po 1. Nie liżę dupy tylko gratuluje znajomym/graczom ich osiągnięć
Po 2. Stwierdzam fakt iż nie ma dobrego loota na SS'ie
Po 3. Mega ciota jesteś skoro cie GM zbanował a moi koledzy bottują 
\/ - Twoja familiada
PS: Fajny Ojciec 
|
Po 1. To jest właśnie lizanie dupy. Dlaczego nie gratulujesz tym którzy wbili 20, czy 30 lvl? Pewnie liczysz, że się z kims zakolegujesz i będziesz dostawał itemki? Sorry, ale już wolę kupić 10k na Allegro, niż te 10k dostać za lizanie dupy, śmieciu.
Po 2. Po co? Jeśli ktoś ma słabego loota to chyba to zauważył? Jesteś zajebiście miły "oh ale masz słabego loota,świetnie"
Po 3. Nie wierzę, że masz kolegów. Nie wierzę również, że masz życie, jeśli tak się przejmujesz Tibią. Tak, dostałem bana - byłem akurat przy kompie - grałem w CS'a. Dalem CSa na pasek popisalem z GMem, ban - no cóż zdarza się, grałem dalej w CSa, a po miesiącu chara sprzedałem. Nie wiem jak ty byś się zachował. Płakał byś? A może walnął byś kogoś krzesłem?
PS. Jeśli nie masz argumentów i zniżasz się do poziomu obrażania rodziców to gratuluje. Jednak nie wróżę Ci dobrej przyszłości, bo sądząc po stylu pisania masz jakieś 12-13 lat. @Edit: Oh masz 16 lat. W takim razie jestem pewien, że już nic z Ciebie nie wyrośnie. Idź komuś pogratuluj wbicia 180 lvla i niestety słabego loota.