Nie wiem czy czytacie czasem proposals board na tibia.com. Dział, w którym ludzie rzucają wartościowe i mniej (te częściej) propozycje odnośnie zmian w Tibii. Ostatnio pojawiła się kompletnie bezdennie głupia propozycja aby wyczyścić Rookgaard z rookstayerów (czy może raczej uniemożliwić im dalszą karierę na tej przepięknej wyspie). Myślałem że ludzie szybko uzmysłowią gostkowi że to pomysł durny i kompletnie do bani. Niestety wbrew moim oczekiwaniom wielu ludzi poparło tę ideę posuwając się nawet do stwierdzeń że rookstayerzy to banda botterów bojących się wyjść na maina a Ci, którzy nie popierają pomysłu botują na Rookgardzie. Oczywiście te stwierdzenie jest głupie, rasistowskie i kompletnie nadające się do rozbicia o kant tyłka. Ale jednak miło by było gdyby ludzie się wypowiedzieli bo mi brakuje już sił do pisania że ten pomysł jest nie fair w stosunku do rookstayerów i że jest zwyczajnie idiotyczny. Zachęcam Was do odpisywania w tym temacie bo dziś się nie przejmiecie a kiedyś rookstayerzy obudzą się.. z ręką w nocniku bo CipSoft posłucha "większości".
Link to tematu na Tibia.com:
http://forum.tibia.com/forum/?action...readid=2409040
Dla ludzi, którzy boją się że to jakiś hakerski link: sami wpiszcie na Tibia.com forum numer tematu: 2409040 (tytuł tematu: "The 'None' Vocation")