Zobacz pojedynczy post
stary 30-01-2009, 00:46   #25
Ghernie
Użytkownik Forum

Ghernie's Avatar

Data dołączenia: 26 10 2008
Wpisy bloga: 12

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kawalerzysta Pokaż post
Pomyśl że masz 150lvl na mainiem na który ciężko pracowałeś. CipSoft dochodzi do wniosku że ze względu na boty ustawiają granicę 100 lvlu na mainie. Ale spoko Tobie lvl zostanie tylko nie możesz expić dalej. Tak samo jak inne 100+, 200+ 300+. CO z tego że grasz fair? To środki przeciwko botterom! Satysfakcjonuje Cię takie rozwiązanie? Jak to będzie fair w stosunku do Ciebie? Jak fair to będzie w stosunku do tych co mają lvl mniejszy niż 100 i są nagle słabsi niż Ty i nigdy nie będą tak mocni? Ty też nigdy nie będziesz tak mocny jak Ci co zdążyli wbić 200-300 lvl.
Nie jestem pewien czy ciebie dobrze zrozumiałem, ani czy ty mnie dobrze.

Moim zdaniem jest to dobry sposób, ponieważ teraz już nikt nie gra fair (są nieliczne wyjątki lecz oni zachodzą do maximum 60 lvl'a). Twój załóżmy 55 lvl zostanie podzielony przez 4 (-15) i takim sposobem wylądujesz z 25 lvlem (pamiętaj iż nie będzie można już wbić ponad 15 więc twój lvl będzie robił wrażenie). Zapobiegniemy tak boterom, którzy za wszelką cenę chcą nabić 1000 lvl na rooku, a rookstayerzy będą dalej istnieli. Myślę iż jest to dobre wyjście.

@Down
No... Niech będzie! Tymczasowo przyznaję rację, jest klika takich osób ale wątpię by było ich dużo. Sam nie wieże iż można wbić taki lvl bez wspomagaczy, dla mnie jest to niemożliwe.

Ostatnio edytowany przez Ghernie - 30-01-2009 o 00:58.
Ghernie jest offline