Zobacz pojedynczy post
stary 30-01-2009, 12:56   #41
Avidek
Użytkownik Forum

Avidek's Avatar

Data dołączenia: 06 12 2008
Lokacja: Katowice

Stan: Na Emeryturze
Avidek ma numer GG 3855365
Domyślny

Cytuj:
@up Nie wiem czemu twórcy gry jeszcze nie zauważyli, że najlepszym sposobem na bottera jest GM a nie jakiś durny potworek co się go nie da zabić (albo da tylko, że trudno; poprawcie mnie)
Wydaje mi sie, ze to nie takie proste jak sie moze wydawac. Przeciez gdyby chcieli i mogli, to na pewno byloby wiecej GMow.

Cytuj:
Ja bym osobiście wprowadził profesję rookstayera, szło by się do oracle na 8 lvl i mówiło że chce się zostać tu ... i zrobiłbym nowe questy z bramką lvl, trochę nowych expisk za trudnych dla graczy którzy po prostu wychodzą sobie z rooka, dodał parę nowych potworków ze słabym lootem, ale z których wypadają rookowe rary (tak jak kiedyś był poison dagger, a teraz bronze amulet na przykład, rzadkości). Ale Cipowie raczej tak nie zrobią.
Wtedy z rooka zrobilby sie drugi main. Jestem przekonany (oczywiscie moge sie mylic) ze duzo "prawdziwych" rookstayerow zostalo na tej malej wysepce wlasnie dlatego, ze takich rzeczy na niej nie ma.

Cytuj:
Ja popieram usunięcie wszystkich powyżej 8 lvla, bez wyjątku.
Argumenty:
1. Duża ilość botterów, co utrudnia wydostanie się z Rookgardu normalnym graczom.
2. Zamiast pomagać nowym to jeszcze utrudniają im życie, mam na myśli idiotyczne trapowanie na expie przezco wiele osób ginie.
1. A jak nie bedzie boterow na rooku to co? "Wydostaniesz" sie z rooka w 2 godziny, a na mainie bedzie ich jeszcze wiecej. Cipy powinny zwalczac WSZYSTKICH boterow, a usuniecie roostayerow nie dosc ze niewiele by w tej kwesti zmienilo, to jeszcze wywolaloby fale niezadowolenia wsrod ludzi ktorzy na rooku "cos" osiagneli.
2.Jak wyzej, na rooku nikt cie nie trapnie, luzik. Wychodzi na main i co? Przeciez na mainie tez sa trapy, a na serwach pvp dochodzi jeszcze pk i wiele innych utrapien.
Avidek jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.