Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lasooch
Tak, najlepiej posiedzieć w 10 sącząc jednego browarka pod klatką schodową, poprzeklinać, pokrzyczeć HWDP i JP, nie, źą?
Co do "dupy", jeśli takową rzeczywiście masz, życzę cI, żeby cIĘ zaczęła nazywać c*ujem - analogicznie.
@top: po prostu przestać grać. Sam przestałem półtorej roku temu.
@down: rzeczywiście, teraz dopiero zauważyłem, że to podforum Arcanii. Cóż, wchodzę do tematów poprzez 'Nowe posty' i nie zawsze patrzę na dział ; )
|
3a umiec polaczyc rl z tibia. Np studiujac mozesz byc online od zalozmy 8-20 (12h) a pozniej isc na bro ze znajomymi i siedzie w pubie do ktorej chcesz bo na uczelni w sumie chuj klada czy ty siedzisz na zajeciach dzien w dzien czy przybiegasz na uczelnie 2 tyg przed sesja i za*******asz jak wsciekla wiewiora zeby wszystko pozaliczc. Twoj problem ty bedziesz mial srogi zapierdol i to ty mozesz ujebac semestr. I tak samo da sie wyjechac ze wszystkim innym.
Co do kawalka z nazywaniem szmul - dupami - zajechalo mi pedalstwem i feminizmem
Po 3 wy*******aj z naszego forum ;d
@tych co mowia o potrzebie rl life i chlania ze znajomymi dzien w dzien.
Ale kurwa berety ;d niektorzy moze juz maja ten okres za soba? Ile mozna siedziec w bramie dzien w dzien chlejac? Do kazdego rozgarnietego czlowieka w koncu dochodzi ze to nie ma sensu i do niczego nie prowadzi / nudzi sie to po prostu. Kiedys bedzie co wspominac etc etc ale ile mozna? Co ty osiagniesz? Ze w wieku 50 lat wylazac pod sklep znajdziesz innego kretyna i wyrzezbicie we 3 na jednego bronka? Zajebista perspektywa.
Taaa wiem ze tibia tez raczej zbyt duzego profitu nie przyniesie ale skad wiesz co dany czlowiek robi? Moze wlaczyl bota i sie ucz? Pisze cos sobie? Robi cos do roboty? A pod brama raczej partnerow biznesowych na przyszlosc nie znajdzie.
Epa elo wio
~czlowiek telenowela ;d