Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ivanov Galil
3a umiec polaczyc rl z tibia. Np studiujac mozesz byc online od zalozmy 8-20 (12h) a pozniej isc na bro ze znajomymi i siedzie w pubie do ktorej chcesz bo na uczelni w sumie chuj klada czy ty siedzisz na zajeciach dzien w dzien czy przybiegasz na uczelnie 2 tyg przed sesja i za*******asz jak wsciekla wiewiora zeby wszystko pozaliczc. Twoj problem ty bedziesz mial srogi zapierdol i to ty mozesz ujebac semestr. I tak samo da sie wyjechac ze wszystkim innym.
|
Nie 'trzeba', masz wolną wolę ; ) i ja po prostu wybrałem zaprzestanie grania. Gra bez PACCa moim zdaniem sensu nie ma, a kasę wolę wydać na co innego.
Cytuj:
Co do kawalka z nazywaniem szmul - dupami - zajechalo mi pedalstwem i feminizmem
|
Pedałem ani feministą nie jestem. Ale myślę, że dziewczyny, które tekst typu 'niezła suczka z ciebie' uważają za komplement, to plebs i zdecydowanie nie mój target. A inne się mogą za 'dupę' obrazić.
Cytuj:
@tych co mowia o potrzebie rl life i chlania ze znajomymi dzien w dzien. (...)
|
Siedzenie w bramie dzień w dzień chlejąc jest żałosne, ale generalnie z przekazem się zgadzam, chlanie robi się nudne.