Zobacz pojedynczy post
stary 30-01-2009, 15:55   #51
Kawalerzysta
Użytkownik Forum

Kawalerzysta's Avatar

Data dołączenia: 22 01 2009

Imię: Cavalryman
Świat: Harmonia
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Shantirell Pokaż post
Mi nie chodzi o botterów, bo ich byśmy się pozbyli przy okazji, tylko głównie o "dzisiejszych Rookstayerów", których opisałem wyżej. Rzeczywiście dokładnie się nie wyraziłem i bardzo za to przepraszam.
Skoro się nie dokładnie wyraziłeś to i ja przepraszam za interpretację, która wynikła ze zrozumienia niedokładnego wyrażenia zdania. Czy jakoś tak

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Shantirell Pokaż post
I ostatnia sprawa, co takiego głupiego napisałem? Głupotą jest poprawne określenie współczesnego Rookstayera i opisanie jak, dla mnie, Rookgaard po takiej zmianie by wyglądał?
Raczej segregowanie. Większość ludzi w tym i Ty niestety segreguje Rookstayerów do jednej grupy. Że najważniejszy lvl, itd. A przecież nie każdy Rookstayer taki jest. Fakt że może 20%, może mniej, może więcej ludzi jest innych. Ale wydaje mi się że jak wśród 1000 grzeszników znajdziesz 1 dobrą osobę, to nie warto jej ciągnąć do odpowiedzialności za pozostałych 999.

Żeby to było jasne, sam na Rookgardzie nie gram i siedzę tam tylko jak muszę wyjść na maina. Nieraz spotkałem Rookstayerów i nie mogłem skorzystać ze spawna.. ale tacy sami ludzie są na mainie i takie same sytuacje. I po prostu wewnętrzne wyczucie przyzwoitości nie podsunęłoby mi takich bzdur żeby karać Rookstayerów bo czerpią swoją przyjemność z gry. To samo na mainie. Po prostu idę na inny spawn..

"Give, and it shall be given to you. For whatever measure you deal out to others, it will be dealt to you in return."

Ostatnio edytowany przez Kawalerzysta - 30-01-2009 o 20:42.
Kawalerzysta jest offline