Temat: Serwer Only Harmonia
Zobacz pojedynczy post
stary 30-01-2009, 15:17   #27033
Krzych92
Użytkownik Forum

Krzych92's Avatar

Data dołączenia: 28 02 2008
Lokacja: Bielsko-Biała

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Sir Xaras
Profesja: Royal Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 130
Poziom mag.: 20
Domyślny

@Shas

No niestety, ale innego wyjscia jak blackd nie ma. Tego dnia sciaglem tylko balckd z forum o botach na tibia.org.pl wyskoczyl ten blad wiec zignorowalem. Na drugi dzien czysty char i jedyne co mi pozostalo to robienie loota na minitwalin i odrobienie 200k na eq i cos na exp. Nawet mi rookslayera na askarze wyczyscil, az dziwne...Potem wlaczylem NOD32 i co? 2 skany i nic. Sciagnalem sobie Spybot search and destroy i wynalazl Perfeck Keylogger. Usunalem i jest git. Na zadne inne strony nie wchodzilem bo glupi nie jestem. To byl pierwszy i ostatni bot jakiego sciaglem. Nabilem sorcem 62 bez bota to i tu se poradze. Coz szkoda bo mialem zamiar w ferie wbic 60 palkiem ale jak wbije 55 to bedzie dobrze. Zdarza sie.

@edit:

Propo zarabiania. Da sie 48 usmym pallem zarabiac. Ale nie na facc expiac na d lair i nie na naszym servie. Ostatnio do 13:00 mialem fajnie max 5 ludu. Tylko z lotem bylo cos slabo. Pozniej po 18 ludu na 70lvl wzwyz i w 5 bija 1 draga. Wiec logiczne ze nie bede sie pchal i bij jako 6 ze skillami 77/61 bo to nie ma sensu...Jak bylem o 1 w nocy to przez 1h fajnie, a pozniej to bylo troche za duzo dragow jak dla mnie i waste za duze...No i coz nie mam takiej cierpliwosci jak niektorzy i nie siedze 14h dziennie bo mnie po 6h bola oczy od kompa wiec wole sobie wyjsc na zewnatrz.

Ostatnio edytowany przez Krzych92 - 30-01-2009 o 15:33.
Krzych92 jest offline   Odpowiedz z Cytatem