Zobacz pojedynczy post
stary 30-01-2009, 15:44   #1547
matiiss
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 22 04 2007
Lokacja: Gorzów Wlkp.

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez retsef Pokaż post
Witam,

zaciekawiony artykułem na stronie Wykop.pl zacząłem szukać informacji na temat problemów w sieci Multimedia. Obecnie mam internet 1MB w Dialogu Solo i płacę 69zł miesięcznie. Zero problemów, wszystko śmiga. Myślę jednak patrząc na cennik mm przejść gdzie miałbym 2MB w tej samej cenie - a mam kablówkę. Powstrzymuje mnie jednak troche to co piszecie.

Mieszkam w m. Łodzi, dwa lata temu miałem internet w mm i pamiętam problemy ze skype. Wszystko śmigało, a skype jakoś się przycinało, czasami ogólnie internet, szczególnie w piątki i weekendy też się przycinał skąd smialem sie ze ludzie siedza w domu.

Stąd moje pytanie, jak to wygląda teraz? Ktoś może napisać jakieś podsumowanie? Gram w różnego rodzaju gry sieciowe, włączając w to Tibie i zastanawiam się czy przechodzić do mm?

Czy mak toś 2MB w mm?
Jesli grasz w gry internetowe nie mysl u multimedi ^^

@up
Wlasnie wie ktos jak tego relakksa "cracknac" ?

@down
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez demoninator Pokaż post
Ej macie jakiś problem z relakksem? Bo mi błąd wyskakuje że nie może się połączyć. Miał ktoś coś podobnego? Prosze kogoś kto się na tym zna o pomoc.
Relakks jest wersja trialowa 3 dniowa i po 3 dniach mi tez nie laczyl ; )
Proponuje utworzyc nowe konto na ich stronie .

@Szyszkati
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Szyszkati Pokaż post
Relakks może zmniejszył lagi ale dalej są, bo dochodzi jeszcze do tego, że gram na amerykańskim serverze, więc dalej mam kosmiczne lagi. Dalej nie dostałem odpowiedzi od multi w sprawie ich problemów. Dzwonię tam i dzwonię, a oni obiecując że oddzwonią, nie oddzwaniają te pojeb*. Oni wymyślają jakieś historyjki, żeby tylko zyskać na czasie, ale ja tym popaprańcom nie odpuszczę i ich qrwa będę gnębić, bo inaczej sie nie da.
Mi ani razu nie oddzwonili ; |
Np. dzisiaj mieli oddzwonic po "24godzinnej obserwacji" ...
I nie spodziewam sie raczej telefonu xD Pewnie bedzie jak z mailem ;] nigdy nie odpisza ;\

Ostatnio edytowany przez matiiss - 30-01-2009 o 20:04.
matiiss jest offline   Odpowiedz z Cytatem