Zobacz pojedynczy post
stary 30-01-2009, 16:00   #11810
kropik
Użytkownik Forum

kropik's Avatar

Data dołączenia: 30 12 2008
Lokacja: ...

Stan: Na Emeryturze
Imię: re
Gildia: ta
Świat: rd
Poziom: ed
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Marixon Pokaż post
Level 14, magic level 10 (w spirit cloak), sorcerer, PACC

steel helmet, spirit cloak, plate legs, leather boots, dwarven shield, wand of dragonbreath/vortex

Powiecie mi gdzie i jak mam z tym expić? Mam wykupione wszystkie czary do 14 lvl. Chodzi mi, żeby było dużo kasy, może to być "expienie a'la lootbagowanie", mam na koncie 12k (zostało po starej postaci) i ciągle ubywa przy zakupowaniu kolejnych czarów, a chce na 20 lvl kupić promocję.

Tylko, błagam, nie piszcie: "Roty, Darashia", bo właśnie tam expię. Nie mówię, że jest źle, widuję tam nawet postacie z 40+ lvl... Ale jak sobie pomyślę, że mam tam siedzieć jeszcze, powiedzmy, do 20 lvl, to mi szczęka opada... Monotonia...

I przy okazji... Gdzieś jest napisane, że jak się nosi spellbooka, to to coś pomaga. Co mi radzicie nosić: dwarven shielda czy spellbooka?

Z góry dziękuję i pozdrawiam,
Marixon
Noś dwarven shield bo spellbook nic nie pomaga, daje tylko 14 def, co do expa to expij na minosach/cycach na południe od thais, masz tam dużo minosów, spawn 1 mino guarda ale bijąc i uciekając dasz mu rade bez trudu tylko nie stawaj bo zadaję często hity po 50, jak expiłem tam swoim 16 lvl sorcem to walnął mi za 97, dalej masz kilka cyców tylko nie wchodź za daleko bo są wispy i 2 cyce naraz, bij z brzegu te pojedyncze i git
ej mi tez ;<
kropik jest offline   Odpowiedz z Cytatem