Cytuj:
Oryginalnie napisane przez BakiHanma
o k***a i co ty sie tak jarasz roro, myslicie ze ludzie od botow nie obejda jakis kiepawych zabezpieczen cip softu ... ha jestecie smieszni  to ze nie umiesz ustawic NG to nie znaczy ze musisz na wszystkich jechac xD moge sie zalozyc ze najpozniej za tydzien bedzie juz wszystko ok ;] PS. i nie mow ze rozpaczam bo ja bana nie dostalem ;]
|
Taa kiedyś mogli robić obejścia bo wiedzieli że jak jesteś afk za długo to dostaniesz bana, że trzeba gm'owi odpisać itp... jak zrobili tego potwora co wygląda jak normalny tylko mocno bije i się szybko leczy to też obeszli bo cipy powiedzieli jak to działa i jakie mają metody .
Teraz nic nie ujawniają i nawet nie piszą zbytnio powodu za jaki dostałeś bana ... po prostu używałeś nielegalnego oprogramowania

(oby nie spiep**yli tego i zachowali swoje metody dla siebie) .
I nie mów że ty wiesz jak ustawić NG, bo ja też używałem bota i nie dostałem bana - kwestia szczęścia .
@smokq
nie wydaje mi się żeby stracili na tym pieniądze

, jeśli tibię wyczyści się z botterów to już nie będzie tak dużo kasy na serverach. Przez to że nie będzie można bocić, część dzieci będzie kupowała gp bądź pacca komuś w zamian za gp (no a teraz bez moneymakerów to trudniej będzie o cc). Z drugiej strony duża część graczy nie kupuję pacc'a bo po huj im pacc skoro najwięcej botterów jest na premium area. A teraz po czystkach te tereny będą kusić fajnym expem porządnych gracz. A w ogóle jak ktoś chcę grać z paccem to czy będą karać za boty czy nie to i tak będzie w niego inwestować
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sm0Kq
banujac (usuwając) 5000tysiecy kont traca 100.000 EURO!!
w skali rocznej jest to 1200.000 EURO..
ale dlaczego to zrobili ?
teraz gracze ktorzy przestali grac zaczna znowu grac kupia pacc itp i troche im sie zwruci.
|
przecież banując ich nic nie tracą, Ci ludzie nie mogą anulować pacc'a , mogą jedynie zrobić new chara i kupić new pacc'a , a to że tracą graczy (bo niektórzy się wkurzą i skończą z tibią) to ich sprawa - ale znajdą się na ich miejsce nowi ;p
ps.
a i jak co nie tracą w skali roku 1200.000 euro tylko 400.000 (ale ja sądzę że nie tracą aż tyle - cipsoft głównie myśli jak zarobić więc o ich finanse bym się nie bał)