Zobacz pojedynczy post
stary 30-01-2009, 19:27   #65
Marcin24
Użytkownik Forum

Marcin24's Avatar

Data dołączenia: 25 08 2006
Lokacja: Kraków

Stan: Na Emeryturze
Marcin24 ma numer GG 184833 Send a message via Skype™ to Marcin24
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kawalerzysta Pokaż post
Tylko zauważcie że 90% ludzi tutaj popiera pomysł z powodu.. botterów. Więc zamiast usuwać możliwość rozrywki wszystkim (botterom i fair graczom) trzeba by było raczej pomyśleć nad lepszym wyłapywaniu botterów? I nie chodzi mi o jakieś super, ektra, hiper mechanizmy ale zwyczajne zatrudnienie większej ilości GMów. Nie czarujmy się, to by wystarczyło. Więc karanie rook stayerów nawet uczciwych (a tych wbrew pozorom jest dużo).. chyba nie tędy droga?
Jeden z nielicznych mądrych postów tutaj.
Cytuj:
Skasowanie Rookstayerów i uniemożliwienie bicia dalszego dośw. po osiągnieciu 8 lvla jest świetnym rozwiązaniem.[...] Botterzy, traperzy i bezmózdzy "no-liferzy" itp. straciliby sens dalszej "gry".
Widać, że jesteś niewiarygodnie doświadczonym graczem i wiesz wszystko o Rookgaardzie. Bierzcie przykład z niego! Skasujmy całą Tibie, bo boty są wszędzie!

Większość wypowiadających się tutaj ględzi coś o botach itp. Skąd śmiecie twierdzić, że 90% Rookstayerów to boty? Macie jakiś sondaż na to? Jakaś ankieta?
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Pan Klocek
Ludzie zostawali na Rookgaardzie nie po to aby nabijać levele, expienie było czymś ważnym ale nie najważniejszym.
A teraz wszyscy niziutki ukłon, bo oto jest przykład prawdziwego Rookgaardiana.

To pisałem ja, Marcin bez 24.

Ostatnio edytowany przez Marcin24 - 30-01-2009 o 19:29.
Marcin24 jest offline