Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rocket Slayer
Bo jesteś egoistą, nie patrzysz na to, że nie poświęcasz się grze, przyczyniając się do tworzenia kolejek, do tego, że zajebiesz komuś expa cavebotem sprzed nosa... Jestem przeciwko botterom na non-pvp. Chcesz mieć ten 100lvl? Zrób go na pvp, brak skilla da ci się we znaki, będziesz łatwym łupem.
|
Gram na non-pvp i mi się to podoba. Nie będę napewno zmianiał swiata bo jakiś koleś który jest wkurzony ze jest takie coś jak "BOT" mi powie, że mam grać gdzieś indziej.
Kolejki wymyślone przez CIP po to aby pacc kupic pls?
Może się zdziwisz ale na pvp mam 40lv byłby większy tylko tam dopiero łazi boterow (mówie o furorze). Listy ze resp zajęty na kilka dni. Fajne nie?
Cytuj:
Problem wszystkich z ww powodów... CIĘŻKO ZROZUMIEĆ???
|
Czytaj WSZYSTKIE moje posty to nie będziesz głupio pisał kilka razy to samo.
Bo mi się nie chce 2 raz tego samego pisać.
Cytuj:
K***a!!! u góry masz powody!
|
To samo co up...
Cytuj:
Spam to nic w porównaniu z tym, że botter ci wybija potwory.
|
Pod warunkiem, że to twój resp. Chyba że ty właźisz gdzieś gdzie boter chodzi i narzekasz ze tu jest boter to sory and n/c.
Cytuj:
Jeszcze raz, dla przypomnienia - czy "bocisz" ma znaczenie dla zwykłego gracza, czemu?
- zajmujesz/kradniesz expa
- niesłusznie wychodzisz ponad poziom i motywujesz innych do używania botów
- zajmując miejsce non stop grając, przyczyniasz się do tworzenia kolejek
- na non-pvp ciężko cię zabić
|
1. Jeżeli latasz po respach z boterami to tak jest. Idź na dragi a obiecuje ci że boter ci expa nie ukradnie.
2. Takie życie.
3. Od tego jest stamina ?
4. Jest takie cos jak rzeczy do domku w sklepie meblowym po ktorym bot nie przechodzi. Kosztuje 1 sztuka 7 golda. 3x 7 = 21 golda i masz spokój bo koleś ma trapa i po 15min dostaje logouta (ten boter). Coś jeszcze ?