Cytuj:
Oryginalnie napisane przez D@bro
Raven co ty odwalasz. Nie obrazaj kumpla sam nie jestes takim bossem moze masz "skille" i "lvl" ale i tak w porownaniu do niektorych jestes slaby...jak slysze o twoich huntach to mi spac sie chce..wcozrajszy d lair z agiem  Bales sie zejsc na dol tylko na powierzchni na 2x resp siedziales bo lales w gacie 
|
To że mam do niego sprawe to nie jest twoja rzecz, nie mów mi co moge a czego nie.... Slyszysz o moich huntach gratz balem sie LOL nie ja sie bałem tylko mój mag nie lubi dragów wiesz dokładnie kto mieliśmy isc na gsy ale jakieś brazuki zajely spawn.... Zaraz mnie bedziesz wysmiewal ze mialem reda no normalnie powod do smiechu... Czy gdzies napisałem że jestem bossem? Gówno prawda, nie mówie nic o sobie tylko o bezcelowości obrazania mojej gildii wyzwiskami bez powodu co mam głeboko w dupie... Nie znasz powodów mojej wrogości wiec nei odzywaj sie... Moze masz informacje tylko z 1 zrodla ale ja wiem co myslec i takie texty tego nie zmienia.... Do ciebie w gruncie rzeczy nic nie mam ale nie rób sobie ze mnie jaj i nie pisz smutów malinowych i nie wkladaj mi do ust slów których nie powiedzialem... A co do ciebie Rurewonu brak mi słow, gildia przyjmuje ludzi odpowiedzialnych a nie tylko Polaków, nie mamy precedensu dla idiotów... Masz cos do Brazylijczyków?
N/C