Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Xr3
Wbiłem prawie 130lvl w trzy lata i miałem przez ten okres pięć razy Premium Account. Zdarzało mi się być przez to wyśmiewanym przez osoby, które wbiły (wymęczyły) 180lvl w jakieś pół roku.
Niektórzy ustawiają Cavebota tak, aby nie bił czyichś mobów. W takiej sytuacji, mam nieco inne podejście do Botera.
|
Ale powiec czemu ty sie dziwisz ? Grasz na noob-pvp to Ci beda bic potwory..zarowno boterzy jak i nie. Dajcie mi na pvp serverze 100+ lvla wbitego uczciwie ? TAKICH NIEMA. Nawet nooby juz boca na tibia auto.
Wy gadacie ze macie frajde z 70 lvla wbitego recznie, a botter ma frajde z kasy ktora sprzeda na allegro, war'ow, zabijania takich noobkow jak ty bez bota i jeszcze wyjdzie na dwor ?! Chceszj przezucac 10h gp na frostach do bp to rob to good luck, ale nie krytykuj tych co sobie radza inaczej.
Aaaa...i na moje to all bany sa za botowanie w grudniu, bo znam duzo osob ktore nic nie botowalo w styczniu, a w grudniu tak i ban. Ja np botowalem w styczniu jak pojebany i 0 bana, a w grudniu przeciwnie.