wiecie co,tak myslac obiektywnie (prosze na chwile zapomniec o wszystkich sprzeczkach i pomyslec) to co teraz zrobil cipsoft jest bardzo...wygodne.
Wiadomo ze 80% lub nawet wiecej tibijczykow na*******a na botach.
Zalozmy,co tydzien cipsoft otrzymuje 20 reportow na danego gracza,jak iz bodzio jest na topie to wezme sobie bodzia na przyklad.
20 reportow tygodniowo na bodzia,pare wizyt gma,bodzio recznie na*******a potworki nie luruje full kultura.Ale reportow duzo,wczesniej banik za bota byl...
A w sumie czemu by se go nie pierdolnac razem z reszta nawet jesli teraz nie lamie zasad? mniej reportow bedzie,wiecej wolnego czasu.
complain? jaki complain? i co z tego ze ban za nic? chuj ci w dupe nygusie,napisalismy w newsach ze dowody mamy i mamy was w dupie.
nie mowie ze kazdy zbanowany byl uczciwym graczem ale iz jest to bardzo wygodne zeby pozbyc sie osob ktore zaklocaja spokojne zarobki cipsoftu.
Ten post nie ma w zamiarze chronic bodzia czy cos w tym stylu,nie obchodzi mnie klotnia na temat czy bodzio pije ze szklanki czy z kubka,ma on na celu uswiadomienie wam ze cipsoft bardzo wygodnie nagina zasady na swoja korzysc.
Dostalem bana na palku,wisi mi to,nie gralem z tydzien,okej,specialnei sie nie dziwie w koncu jakims fair playerem nie bylem,ale ze noobchar ktorym ostatnio botowalem w marcu 2008 ma tez bana? jakis 50 lvlek facc na ktorego logowalem ostatnio w marcu? to mi zupelnie nie pasuje,teoria Daniela (tworca ***********) o tym ze cipsoft lamie prawo zamieszczajac w kliencie tibii rodzaj kodu/programu (nie wiem,nei znam sie) ktory sprawdza liste zainstalowanych programow i po wykryciu NG/BD/czegokolwiek innego dodaje acc do blacklisty jest calkiem wiarygodna,ale ma pewne wady.
Dlaczego 70% zbanowanych to userzy blackd?
Blackd ingeruje w klienta,natomiast ng/elf jest dodatkiem do klienta,z pewnoscia jest to bardziej zaawansowane ale nie bede w to wnikac.
albo przypadek albo cipy stosuja inna metode i zamiast sie nasmiewac radze tym ktorym zalezy zeby dalej grac/bocic kminic czym bylo to spowodowane i jak temu zapobiec.
/K~
Ostatnio edytowany przez szkapamujwruk - 30-01-2009 o 21:38.
|