ja dostałem bana już tydzień temu wiec huj kładę ;p ale co do tych banów to rozkmina naprawde jest dobra karo ma racje trzeba się nad tym zastanowić.
osobiscie mam jedna teze do tych banów ponieważ cip soft mógł monitorować nasze postacie już od bardzo dawana i przymierzać się do tej akcji już od dłuższego czasu dlatego cip soft niewypuscil nowego patcha tak jak to bylo na update 8.21 wtedy kiedy zepsuli demon oka mianowicie sposób ten polega na zapisywaniu rozmow naszych na private message i default chacie badzi trade albo gamechat wystraczy ze bylismy zalogowani w ostatnich 6 miesiącach online
chociaż 10 min z botem i napisali coś do swojego kolegi albo byle gdzie automatycznie ta wiadomość zostaje zapisywana w bazie danych cip softu na profilu swojej postaci w jej bazie danych dzięki temu cip soft może wykrywać zmiana w kliencie tak jak to napisali czyli "dowody" na nas ze używamy cheatow
i możemy dostać automatycznie bana za to. cip soft dzięki automatycznemu systemu wykrywani zmianek w kliencie czyli modyfikacji bez wgrywania patha na komputery osobiste ma ułatwione zadanie w walce z nami
|