Zobacz pojedynczy post
stary 30-01-2009, 22:54   #244
Dragonit
Użytkownik Forum

Dragonit's Avatar

Data dołączenia: 17 02 2006
Lokacja: w Sieradzu

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Sorcerer
Gildia: brak
Świat: Jamera
Domyślny

Dziwi mnie że boterzy tłumaczą jak to oni mają bogate życie dzięki botowi, a na razie jeszcze nie natknąłem się na żaden inteligentny post z ich strony. Chyba nie mają takich kokosów w życiu, albo po prostu mózgu nie da się kupić, nie? Zrozumcie boterzy, wasze argumenty są żałosne, każda wasza wypowiedź rozśmiesza mnie do łez. Przecież po prostu nie macie racji gdyż sami akceptowaliście regulamin tibii i łamiecie prawo, a z tego nie można się wybronić. Zastanawiam się, kiedy przed randką z dziewczyną będziecie się martwić że nie da się na nią ustawić bota? Pewnie już niedługo. Czy jak włączacie need for speeda to ustawiacie bota by jeździł za was i cieszycie mordy że wszystko wygrywacie? Czy jak włączanie jakiegoś RPG to jak idioci wpisujecie kody na nieśmiertelność i xyz lvl by zabijać wszystko jednym strzałem? Jeśli tak to współczuje. Ripostuje argument o zarabianiu kasy - jak można nie skumać, że skoro coraz więcej osób botuje i myśli o zarabianiu na sprzedawaniu kasy za pieniądze, to niedługo gówno na tym zarobicie bo będą ceny 100k\10 groszy? Kiedy pojmiecie podstawy ekonomi i zrozumiecie że niedługo sprzedawanie na allegro.pl będzie śmieszne, bo cena spadnie to tego stopnia że prąd + pacc (lub na faccu sam prąd) będzie kosztował więcej niż wasze śmieszne postaci i gp? Do tego tibia zapadnie się pod naporem tego bezmyślnego gówna i nastąpi koniec gry? I tak w ogóle skoro macie takie super życie to po co w ogóle botujecie w tibi, zamiast odpowiednio do poziomu rozwoju umysłowego pograć w najnowsze strzelanki (stać was na prąd dla bota, to i pewnie na dobry komp)?

XR3- jak patrzę na twoje udawanie mądrego i gubienie się we własnych postach, to żałuje że twój ban się skończył.
14:58 x [22]: jakiego zoka?
14:58 x [22]: orca bersercera?
14:58 y [32]: zorka tak soie muwi na tom postac
14:58 y [32]: ktura
14:58 x [22]: aha
14:58 y [32]: jest bersererkiem
14:58 y [32]: orkiem
14:58 y [32]: i niekuc si3e ze mna

15:02 y [32]: a sokola lubisz z ta jego piosenka o tych braniach na sto ruznytch sposobuw
15:03 x[22]: ile masz lat?
15:03 y [32]: a masz numer na gadugaud?

Ostatnio edytowany przez Dragonit - 30-01-2009 o 22:56.
Dragonit jest offline