Temat: Serwer Nerana SS Odsłona 4:)
Zobacz pojedynczy post
stary 30-01-2009, 23:21   #2074
szkapamujwruk
Zbanowany

Data dołączenia: 19 10 2008

Domyślny

co do ingerencji botow-moze zle sie wyrazilem,mialem na mysli ze blackd wnika bardziej w klienta niz ng czy elf,jest lepiej zabezpieczone przed wykrywalnoscia z tego powodu ale zaden z botow nie jest w 100% niewykrywalny,tworcy ucza sie na bledach,rzadko zapobiegaja czemus z wyprzedzeniem,raz ze wymaga to duzo pracy,dwa ze nigdy nie wiadomo co wymysli cipsoft.

a co do tych niezbanowanych,jak juz mowilem
7 dni chlopaki i kazior,7 dni zobaczymy kogo zgarnie nastepna fala,po niej zapewne bedzie kolejna a po kolejnej bedzie masowa przerzuta na wowa bo tibia zbankrutuje kiedy zbanuja/zdeletuja znakomtia wiekszosc najaktywniejszych graczy jakimi sa botterzy

to ze z 3 mc np. jedno dostalo bana,o niczym nie swiadczy,jest to kwestia szczescia i zarazem lvla. (tak,mowilem o moim nubcharze 50 lv-nie wiem,nie pytajcie) zauwazylem ze z ta fala zostali zbanowani glownie 'lepsi' gracze 100-306 czyli lvle dosc wysokie nawet na dzisiejsze czasy,zapewne jako straszak typu 'o kurwa leo ballard (306 ek) dostal bana,to ja juz nie botuje zeby tez nie dostac' co jest zbedne bo jesli byles na blackliscie ktora cipsoft zbieral od zdaje sie..pazdziernika (?) to gowno zrobisz,ewentualnie przerzuta itemow i kasy na czyste konto z ktorego mozna wszystko sprzedac na allegro.

co do mojej malej teorii,na pewno jest w niej wiele prawdy i troche korupcji,ciekawostka jest fakt ze prawie caly recon zostal zbanowany i osoby zbanowane z RT ktore byly online majac juz bana zostawaly odwiedzane przez znanego juz z korupcji lantheosa (ktory zrobi wszystko za czekolade z orzechami | jesli dasz mu z rodzynkami,dele na wejsciu) i byly nagradzane tekstami typu 'nareszcie moge cie zbanowac,zegnam' po czym kick i tylko bylo wycie blackd na vencie slychac.
a recon jak wiadomo,kochany przez cipow nie byl nie jest i nie bedzie.zreszta,moje 7 deletow z czego 6 bezpodstawnych o czyms dowodzi,nie mozesz kogos upierdolic zgodnie z zasadami,to je nagnij jak ci sie podoba _/
rowniez kolega z celesty,nick nie jest tutaj wazny byl zaszczycony odwiedzinami lantheosa i kicknieciem go po raz 4 zdaje sie,nie zebym cos sugerowal ale lantheos satysfakcji przed kickiem nie ukrywal >.>

szkapamujwruk jest offline   Odpowiedz z Cytatem