Troche sie zebralo ;D
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ShicuDelete
i dobrze, sam się ze mnie śmiał jak mi Buszownika deletli i shicka radochę miał jak chuj to teraz my się pośmiejemy ; )
|
Mala roznica stracic 2 noob chary a 200+
Pozatym... WY*******AJ KURWO
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Damsoon
@all
Dostał Bodzio delete to dostał,po co od razu taką sensację robić... Bardziej to przeżywacie niż on sam ^^.
|
Tak szczerze mowiac to ty to przezywasz bo w gruncie rzeczy jestes idiota
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Nikaia
Fajnie Bylo, Emano! ;*
|
baj baj a teraz pozwolisz ze powiem tak ladnie
WY*******AJ
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez DaveWiedzmin
Ach, żeby autorzy botów nie poprawili luk w programach, to może ta gra wróci do normalności.
|
jak ty z niej odejdziesz to wroci napewno
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez kafior
tak.
kazdy bot byl do wykrycia :|
Na 3 mc gdzie 2 to najci bez staminy moj main char dostal bana.
haha
A top 20 w online na calej tibii (w 2008 byli nawet 6000h online) bana nie maja.
|
tylko leszcze dostaja bany
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Avareeto
Siema 
Ban do 1Marca:>
Retired wracam za pol roku o ile chara nie sprzedam
[IMG]i em gie[/IMG]
JEBAĆ KURWY Z CIPSOFTU:*
|
huauauhauhauha jestes naprawde debilem nie grac pol roku tylko dlatego ze ban ;o pierdol bana cioraj na bocie dalej
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez DaveWiedzmin
A ja im gratuluję. Ten wyścig cavebotów stał się żałosny.
|
Z kim sie scigales?
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Nikaia
A ja im gratuluje spadku dochodow ktory ich czeka od dnia dzisiejszego, bo z pewnoscia wiekszosc graczy zbanowanych i tych ktorzy beda sie bac bana odejda. Miedzy innymi wiekszosc z nas.
|
masz racje ... nie dostana twoich 90 pe el en uf
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez kafior
bezpowodu to cie zrobili.
Zbierali acc zapewne juz jakis czas temu, bo na 2 acc z botem nonstop wlaczonym od 2 tygodni bana nie ma.
MikeRoyal,
6 mc ta?  deserta robisz?
|
bo wykryli twojego main chara i stwierdzili ze taka kurwa bocic nie moze ;<
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Vipciu
Runed Sword, full adony poszły się j**** szkoda mi go ale jego scenery były czyste nierozumnien
|
Bo jestes debilem to nie rozumiesz
Cytuj:
@all
Może załóżcie new Temat " Bodzio i jego przygody " ?
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Esprit
Jusz tam jestem xD
|
to zamknij wkoncu ta jebana morde
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez szkapamujwruk
wiecie co,tak myslac obiektywnie (prosze na chwile zapomniec o wszystkich sprzeczkach i pomyslec) to co teraz zrobil cipsoft jest bardzo...wygodne.
Wiadomo ze 80% lub nawet wiecej tibijczykow na*******a na botach.
Zalozmy,co tydzien cipsoft otrzymuje 20 reportow na danego gracza,jak iz bodzio jest na topie to wezme sobie bodzia na przyklad.
20 reportow tygodniowo na bodzia,pare wizyt gma,bodzio recznie na*******a potworki nie luruje full kultura.Ale reportow duzo,wczesniej banik za bota byl...
A w sumie czemu by se go nie pierdolnac razem z reszta nawet jesli teraz nie lamie zasad? mniej reportow bedzie,wiecej wolnego czasu.
complain? jaki complain? i co z tego ze ban za nic? chuj ci w dupe nygusie,napisalismy w newsach ze dowody mamy i mamy was w dupie.
nie mowie ze kazdy zbanowany byl uczciwym graczem ale iz jest to bardzo wygodne zeby pozbyc sie osob ktore zaklocaja spokojne zarobki cipsoftu.
Ten post nie ma w zamiarze chronic bodzia czy cos w tym stylu,nie obchodzi mnie klotnia na temat czy bodzio pije ze szklanki czy z kubka,ma on na celu uswiadomienie wam ze cipsoft bardzo wygodnie nagina zasady na swoja korzysc.
Dostalem bana na palku,wisi mi to,nie gralem z tydzien,okej,specialnei sie nie dziwie w koncu jakims fair playerem nie bylem,ale ze noobchar ktorym ostatnio botowalem w marcu 2008 ma tez bana? jakis 50 lvlek facc na ktorego logowalem ostatnio w marcu? to mi zupelnie nie pasuje,teoria Daniela (tworca ***********) o tym ze cipsoft lamie prawo zamieszczajac w kliencie tibii rodzaj kodu/programu (nie wiem,nei znam sie) ktory sprawdza liste zainstalowanych programow i po wykryciu NG/BD/czegokolwiek innego dodaje acc do blacklisty jest calkiem wiarygodna,ale ma pewne wady.
Dlaczego 70% zbanowanych to userzy blackd?
Blackd ingeruje w klienta,natomiast ng/elf jest dodatkiem do klienta,z pewnoscia jest to bardziej zaawansowane ale nie bede w to wnikac.
albo przypadek albo cipy stosuja inna metode i zamiast sie nasmiewac radze tym ktorym zalezy zeby dalej grac/bocic kminic czym bylo to spowodowane i jak temu zapobiec.
/K~
|
Na kompie mam :
NG, ELF, Blackd
I nigdy nie dostalem bana
A banuja ich bo sa debilami tak samo z reszta jak ty
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Esprit
Hmmm.. Karo nie zgdzodze się z Tobą w jednej rzeczy osobiście uważam i potwierdziło to kilku informatyków których się pytałem, że BlackD jest bardziej niewykrywalne niż NG co do elfbota nie mam pojęcia za nowy ten bot. Ale nawet taka głupia rzecz jak chcesz wyłączyć NG to Ci się klient wyłącza a w BlackD jest wszystko osobno.
|
Ty kurwa gangsta jestes informatykow znasz ;o
Pizdo nie znasz sie na botach to pls nie odzywaj sie...
i tak huj wiesz
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Zielenczanin
Napisze bo warto cos dodac na swoj temat wkoncu jakby nie było...
Nie wiem czemu, ale najwieksza afere z tego ze mam delete robicie Wy, I to Wy tworzycie sobie nie wiadomo jakie historie na moj temat. Stwierdzam teraz oficjalnie, ze nie oplaca sie byc uczciwym, bo i tak Cie udupia, a ten co powinien byc udupiony nadal chodzi wolny i sie smieje z tego co był uczciwy...
@Shicu & Bobak
Oto dwaj pro playerzy, ktorzy liża mi tyłek w RL żebym im gp sellnal, a jak co to sie ze mnie smieja... Pogratulowac inteligencji chłopaki...
I sadze ze w moim banie jest cos z tego co mowi Karo, ale ja nic na to nie poradze...
Pozdro ALL!
|
Jaki ty kurwa pokrzywdzony proste uzywales bota wjebales sie i cie jebli
I na huj bylo ci wylaczanie bota na ssa jak i tak bana masz leszczu
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Djkwaku
Ludzie
Cipsoft wyraźnie napisał, że monitorowani byli ludzie z przed kilku tygodni. Tak więc bana mogą zarobić nawet ci co się nie logowali kilka tygodni.
Druga sprawa
Ludzie, którzy nie dostali bana a się cieszą bez sensu, że oni są pró. Cipsoft zapewne spisał w jakiejś bazie danych listę osób, które używają jakieś macro. Przecież nie dadzą bana wszystkim od razu. Będą tak dawać co jakiś czas drogą losowania.
Co do Bodzia.
Wg mnie musiałeś coś zrobić z tymi plikami. Wystarczy edytować tibia.spr czy coś i już możesz zostać dodany do osób podejrzanych. Chociaż no fakt. Cipsoft mógł się pozbyć graczy jeśli mieli wcześniej bana a teraz są uczciwi. Nikt tego nie wie.
Zobaczymy. Teraz po banie, jadę na Linuksie. 0 Cheatów. Jeśli zbiorę delete to CIPSOFT FAIL ?
|
Od 2 miesiecy mam PIC z blackd i jakos bana nie mam
Cytuj:
@up
Dosięgnie czy nie,na tibii nie kończy się świat... ^^. 
|
Dla ciebie napewno sie konczy ;o