Witam wszystkich,
1. @
KARO INC:
Cytuj:
okej,specialnei sie nie dziwie w koncu jakims fair playerem nie bylem,ale ze noobchar ktorym ostatnio botowalem w marcu 2008 ma tez bana? jakis 50 lvlek facc na ktorego logowalem ostatnio w marcu?
|
Jakby to powiedziec ? hm...
Patrz uslyszalem od pewnego kumpla z nerany ,ze jego kumpel z guildi chycil bana ktory nie logal od 3 tygodni (dziwne,nie ?)
Zainteresowalo mnie to,poniewaz dziwne by CipSoft zbanowalo playera ktory nie gra wogole. Nie mam zadnej teori dlaczego on zostal zbanowany tak jak i twoj noob char,ale mysle ze ja i Fuflis wiemy o co biega.
Cytuj:
Dlaczego 70% zbanowanych to userzy blackd?
|
Znam na to odpowiedz pytanie. Ona sama sie ujawni jak wszyscy dostaniecie bana (kieruje sie do tych ktorzy jeszcze nie dostali).
Cytuj:
zamiast sie nasmiewac radze tym ktorym zalezy zeby dalej grac/bocic kminic czym bylo to spowodowane i jak temu zapobiec.
|
Sluchaj,tu juz jest logika. Jezeli twoj noob char dostal bana,chodz botowales nim jakis rok temu to oznacza ze wiekszosc poniesie za to jakies konsekwencje. Mowiac prosciej wiemy kto jechal na bocie
przykladem jest Sekbar,na ktorego sie kazdy skarzyl itp. Chodz przestal botowac to i tak dostal bana.
2. @
ESPRIT:
Cytuj:
Hmmm.. Karo nie zgdzodze się z Tobą w jednej rzeczy osobiście uważam i potwierdziło to kilku informatyków których się pytałem, że BlackD jest bardziej niewykrywalne niż NG co do elfbota
|
Tutaj bym musial sie z toba chwile popsrzeczac. ;s
3. @
BODZIO'SZAJS:
Co ja ci moge powiedziec ? ;s
Szkoda mi Twoich addonow. ^^
4. @
KARO INC x2:
Cytuj:
mialem na mysli ze blackd wnika bardziej w klienta niz ng czy elf,jest lepiej zabezpieczone przed wykrywalnoscia z tego powodu ale zaden z botow nie jest w 100% niewykrywalny
|
I tu proponuje sobie te slowa zapamietac.
Cytuj:
byly nagradzane tekstami typu 'nareszcie moge cie zbanowac,zegnam'
|
Zacytuje cos z tibia.com co CipSoft napisalo... look -
We know about more cheaters, however, the proof we have gathered so far was not quite enough for a punishment this time. They remain on our list, though.
A tu prosze jeszcze raz zacytuje cos z tibia.com
We wish a good year 2009 to all fair and honest Tibia players out there. To the cheaters, we promise that we will make it an exceptionally bad year.
@
FUFLIS:
Fufek,powinienem wykorzystac teraz ta sytuacje i zrobic to co ty robiles ?
Mam na mysli robienie threadu na tibia.com (na forum) jak to szlo hm ...
Marhanti punished (etc.) ?
Z guildi Deadly Dragons :
*Lincor,Yuffe,Yotox
Lecz patrz sie,tym sie roznimy. Ja nie mam zamiaru wam myc dupy,bo to mi przyjemnosci nie zrobi. Moge myc dupe ludziom ktorzy sa slabo psychiczni a przykladem jest Olson Spartan (#thread : ) .
Nie mam zamiaru robic zadnych postow,mysle ze to uszanujesz,a jezeli ty zrobisz jakis krok w strone obmywania komus dupy na forum,to pamietaj ze ja tez istnieje i umie zrobic zajebiste zamieszanie.
~~
Co do Aleppego postow: On jest kurwa zalosny moim zdaniem,robi thready ktore sa na innych "boardach" ... czytam to czasami po 3x dziennie a on na na "Nerana board" to ciagnie mysle ze cos ciekawego pisze a tu to samo gowno. Nie wiem bije sobie posty,chce pokazac ze jest obeznany w FAQ ? rotfl
Takie raporty co on jebie to czasami sobie mysle ze Gungir jebalby podobne.
@
MIGHTY XASZKIL: Sluchaj,nie przejmuj sie,Aleppe tak pierdolil zawsze mi grozil rok temu ze mnie ujebie,jak mu o tym przypomnialem to mnie zaprosil do SPQR.
Soreczka za dlugi poscik,ale lepiej nie spamic tylko napisac w jednym poscie.
Pozdrawiam,