Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Uran of Aurea
A mnie nie zbanowali.... Jak narazie
Do tych wszystkich noobków którzy mówia ze gra sie dla przyjemnosci... Botuje bo mi gra 20 lvlem przyjemnosci nie sprawia na 150lvlu przestane bocic i zaczne grac normalnie -.- i nie pierdolcie mi tutaj ze grac nie bede umial itp. Wole zeby mi bot expil niż zebym marnowal czas na granie 50 lvlem ....
|
Nazywasz ludzi grających uczciwie noobkami. Argumenty jakie podajesz są zatrważające! tak samo większości botujących.
Ktoś przedemną posyłał już nawet większą czcionką o co w tym chodzi. Gdyby tibia była w trybie single player, to nie byłoby problemu. Często osoby, nie potrafiące przejśc czegoś w takich grach sięgają po kody, można by ich od biedy nazwac lamerami lecz nieszkodliwymi raczej.
W tibii to co innego. Jak dla mnie każdy booter marnuje czas swój i innych oszukując siebie samego i innych. Bo każdy wie, że gdyby bociarz miał stworzyc postac bez wspomagaczy, zajęło by mu to pewnie jeszcze więcej niż uczciwemu.
Bawi mnie jad ze strony boterów. Bo prawdę mówiąc oni w ogóle nie powinni się udzielac w tej kwestii. A jeśli już to z kulturą a nie z mordą na innych.