Zobacz pojedynczy post
stary 31-01-2009, 01:34   #271
Pix888
Użytkownik Forum

Pix888's Avatar

Data dołączenia: 10 10 2008

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Uran of Aurea Pokaż post
A mnie nie zbanowali.... Jak narazie

Do tych wszystkich noobków którzy mówia ze gra sie dla przyjemnosci... Botuje bo mi gra 20 lvlem przyjemnosci nie sprawia na 150lvlu przestane bocic i zaczne grac normalnie -.- i nie pierdolcie mi tutaj ze grac nie bede umial itp. Wole zeby mi bot expil niż zebym marnowal czas na granie 50 lvlem ....
Nazywasz ludzi grających uczciwie noobkami. Argumenty jakie podajesz są zatrważające! tak samo większości botujących.
Ktoś przedemną posyłał już nawet większą czcionką o co w tym chodzi. Gdyby tibia była w trybie single player, to nie byłoby problemu. Często osoby, nie potrafiące przejśc czegoś w takich grach sięgają po kody, można by ich od biedy nazwac lamerami lecz nieszkodliwymi raczej.
W tibii to co innego. Jak dla mnie każdy booter marnuje czas swój i innych oszukując siebie samego i innych. Bo każdy wie, że gdyby bociarz miał stworzyc postac bez wspomagaczy, zajęło by mu to pewnie jeszcze więcej niż uczciwemu.
Bawi mnie jad ze strony boterów. Bo prawdę mówiąc oni w ogóle nie powinni się udzielac w tej kwestii. A jeśli już to z kulturą a nie z mordą na innych.
Pix888 jest offline