Zobacz pojedynczy post
stary 31-01-2009, 01:50   #273
Arkilius
Guest

Domyślny

HAHAHA nazekajcie na boterow jak tylko chcecie, ale fakt faktem jest ich wiecej niz uczciwych graczy, pomyslcie wytepienie wszystkich boterow to wytepienie +50% populacji tibijskiej (jak im sie to uda to na ering net zmienia tabelki z top 500 z wszystkich serwerow na jedyne 500 osob grajacych w tibie hehe) dla mnie gra w tibie bez bota jest jak kochanie sie z strasznie brzydka baba na trzezwo, no ale kazdy moze miec swoje wlasne zdanie, na tym polega wspanialosc ruznicy pogladow, odmienny poglad tez swe zalety ma. Mowcie o boterach co chcecie ale to zalezy tylko od was czy uzywacie bota czy nie,kazdy gra tak jak mu sie podoba, botezy sa we wszystkich mmorpg. Dla mnie najwieksza zaleta tibi byl bot a tak pultajcie sie do woli ale "life is brutal-get used to it" (dla dzieci z podstawowki ktore nie znaja angielskiego wolne tlumaczenie "zycie jest nie fer- pogodz sie z tym). Cipsoftow za pewne w koncu pojdzie po rozum do glowy gdy zobaczy ile to naprawde uczciwych graczy jest w tibi i skonczy z tepieniem boterow, bo jak to ujal Linda "My tu jeszcze k¤¤¤a wrocimy" a cipsoftowi chodzi tylko o kase jak to ktos juz pare razy ujal.

PS: dla wszystkich ktorzy i tak za raz bede probowac mi nawzucac i nie znajda lepszych argumentow niz to ze nie uzylem nawet jednego polskiego znaku piszac ten artykul (szczeze powiedziawszy mam to w tak glebokim powazaniu jak to jakiego kolru skarpetki nosi nasz premier we wtorki) mam jedno do powiedzenia "H¤% w d¤¤e ludzia ktorzy po prostu maja cos z deklem"

Ostatnio edytowany przez Arkilius - 31-01-2009 o 01:53.