Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kup.Se.Musk
A ja myślę, że te 5k kont mogło być także pozostałością po patchu, gdy zbanowano 400 kont. Może i nawet działał cały czas, a ludzie "przez przypadek" wysyłali raporty. Kupka raportów się zebrała to bany poszły. Ogólnie liczę, że boty zostaną wyeliminowane, mimo że sam tego używam. Gadacie, że zyski spadną, a właśnie na tym to polega, że jeżeli będą robić to stopniowo, to fala przychodzących graczy pokryje ilość tych, co odeszła. Ba! Może nawet przerośnie. W takim WoWie nie można używać botów i zyski są milionowe. Wszystko z czasem 
|
nie porównuj wowa do tibi bo 2 inne gry
ktos pisal ze w wowie jest wbudowane ziberanie gpkow, raczej jak ktos palkiem biega na fro to tego uzywa czy cos
@Dabledor
ja sie nie przejmuje aleppem czy jak mu tam ^^ tylko taki koles firginia napisal ze mnie przegoni bo dostane Deleta :'( placze xD i tak koels nie wbije 230 lvla
@Fuflis
tak teraz sie cieszcie bo server "wasz"

chociaz jakbys nie zauwyazyl wiekszosc moich nie gra od dluzszego czasu <wydorosleli> 17 latki a wy 20+ latki dalej w tym gownie siedzicie ^^
@goratel
dojebal lvl bo sie czuje bezpiecznie (malo ludzi juz gra)
@cip~
ja i bodzio delete z NErany + inne servery ja gralem 2 lata bodzio 2 lata 24x90zl = dobry zarobiek Cipsoftu a co im tam ^^ zbanuja chary nastepne bedzie wprowadzenie tego shitu ze lvle spadaja za zle zachowanie etc
ja dostalem bana chociaz nie gram od miesiaca

btw bana za bota ktorego pisalem na rl chacie dostalem dizeki fuflisowi ktory sam potem bana dostal ^^ teraz tez razem z bodziem banik ;]
@DD
czekam az was wytepia ;]
@Nerana
fajne chwile z Łebkami ^^
mam 3kk do sprzedania na allegro jak cos
Sell Market Street 2 ^^
Xaszkil