Zobacz pojedynczy post
stary 30-01-2005, 19:09   #15
Jerkov Thundersword
Użytkownik Forum

Jerkov Thundersword's Avatar

Data dołączenia: 19 11 2004

Stan: Niegrający
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Master Of Devastation
Hehe na party zabijanie...przyznam się że tak robiłem ostatnio moim knightem na danubii
Heh... ok ok, ale to nie zawsze skutkuje panie PK. Ja miałem na danubii knighta 11 z mlvl 4 skillami 69/64 i eq: knight set, giant sword, crusander helmet (nie pytajcie skąd, ale nie z hacka ) i miałem też przy sobie UH. No więc poszedłem sobie potrenować. W bp miałem gsa a w rękach dagger i dragon shield. Było to w jaskini z rotami i trollami, gdzie głównie expują i trenują low levele. Stoje sobie w korytarzyku, przychodzi jakiś kolo, 26 knight, blokuje mnie. Mówi "train" ja ok. Kolo wziął mnie na party, ja się przyłączyłem. Powiedizał wtedy "give me ur eq or die" a ja "lolx?" no to kolo liczy. Wyliczył do 10 i mnie próbował walić. Przerzuciłem wcześniej broń na gsa, bo spodziewałem się tego, miałem ze sobą uhy, więc wsyztsko pod pełną kontrolą. Kolo do mnie "lol?" (po 10 nieudanych uderzeniach) a ja "" wziołem 1 hit... wyciągnąłem na nim 67. Kolo zaczął uciekac i walić z HMM, ale że dobrze znałem ten teren zapedziłem go w pułapkę. Okazało się że nia miał żadnych UH i trafił mnie tylko raz z miecza, a z hmm walił mi po 10, jednak miał tylko 1, więc zabrał mi w sumie 50 hp. Huntnąłem go bez wiekszych problemów. Wypadło mu tylko plate armor... i backpack z 2 UH, liną i łopatą, i... ze zwłokami psa . W życiu nie miałem takiego huntu
Także nie ufajcie low levelom... szczególnie z dobrym eq, skillami i 4 magiciem
Nie gram już na danubii, preferuję non pvp, spokój, cisza i afk
Jerkov Thundersword jest offline   Odpowiedz z Cytatem