anarchista89 poucz sie trochę , poczytaj bo ja na ten temat czytałem sporo
nie każdy narodowiec jest faszysta .
cytuje :
Nacjonalizm (z łac. natio – naród) - postawa społeczno-polityczna uznająca naród za najwyższe dobro w sferze polityki. Nacjonalizm uważa interes własnego narodu za nadrzędny wobec interesu jednostki, grup społecznych, czy społeczności regionalnych. Przyjmuje on, że najwyższym suwerenem państwa jest naród. Nacjonalizm przedkłada interesy własnego narodu nad interesami innych narodów,[1] zarówno wewnątrz kraju (mniejszości narodowe lub etniczne) jak i na zewnątrz (narody sąsiednie).[2] Ideologia ta uznaje państwo narodowe za najwłaściwszą formę organizacji społeczności złączonej wspólnotą pochodzenia, języka, historii i kultury.
myśl co chcesz zobaczymy za 20/30 lat jak będziesz gadać. Kiedy araby zgwałcą ci córkę , pedały spedala syna a twoja zona prześpi sie z murzynem.
nie wiesz jak jest? pojedz na zachód i przejdź sie po arabskiej dzielnicy , wszędzie zarzygane , zaszczane , śmierdzi , a oni tylko stoją dra mordy i patrzą czy nie idzie ktoś sam żeby go zaczepić 15 osobowa grupa.
Zobacz przykładowo Belgów , którzy teraz mieszkają na obrzeżach miast oddają podatki po to by araby dostawały zasiłki i nie pracowały. Teraz jak by nie patrzeć to dobre 80 % belgów ma poglądy rasistowskie. nawet jest taka partia tam tylko nie pamiętam nazwy.
to jest przykład , jeżeli chcesz takiej Polski to walcz dalej za swój kraj który będzie wyglądał tak jak to opisałem wyżej.
|
|