Cytuj:
Oryginalnie napisane przez arides
Rocket Slayer hmm73 lv wiecej pewnie wbic nie umisz `?
|
Szczerze powiem - przestałem rgać ze względu na kilka czynników
- botterzy (miałem 4 razy pacca i często nie mogłem w pełni nacieszyć się wolnym expem)
- nooby - w każdej grze są. To takie głównie polskie kozaczki, które nie widzą nic złego w tym co robią. Rzadko wykazują umiejętność myślenia
- update - otsowskie respy, które zachęcają więcej dzieci do tej gry
- aktualnie kolejki - botterzy mają sobie grać 3h+/dobę kiedy ja muszę czekać?
Cytuj:
pkt 1 mam 24 lat pewnie jestem starszy od cibie
|
Jeżeli rzeczywiście masz te 24 lata, jesteś starszy ode mnie, co nie zmienia faktu, że ci współczuję gdyż nie możesz racjonalnie myśleć
Cytuj:
pkt 2 to ze cie na pacca nie stac, moze nawet twoja babcia ci nie che kupi to twoj problem
|
To już przechodzimy do zmyślania historyjek? Gdzie napisałem, że mnie nie stać? Serio masz te 24 lata? zaczynam wątpić ;>
Cytuj:
pkt 3 wez lopate i idz kop rowy ja se wezme koparke glabie
|
16 latka nie zatrudnią do obsługi takiej maszyny. "Se mozesz wzionc"
To był tylko przykład - jeśli tego nie rozumiesz - nie masz tych 24 lat. Albo, że masz tylko twój mózg się zatrzymał na 16tce
Cytuj:
pkt 4 jestem wiekszym ekonomista od cibie skonczyles jakies studia ekonomiczne bo ja tak
|
Jestem na trzecim roku technikum ekonomicznego. Udowodnij, że jesteś prawdziwym ekonomistą, bo tego w najmniejszym stopniu nie widzę.
Cytuj:
pkt 5 ja sam na swojego pacca pracuje dlatego mnei stac a cibie nie
|
Jesteś gimnazjalistą... jak taki starszy człowiek może mieć tak napierdolone (przepraszam) w głowie?
Argument typowego 13 - 15 latka. Wyjdź kozaku.
Cytuj:
to zabice 1000 potworkow daje ci poczucie wiekszosc myle sie ?
|
Może nie konkretnie "większości" tylko satysfakcję. To wy mi dajecie te poczucie "wyższości" tak nieracjonalnie podchodząc do gry, która jest łatwa i w którą nikt nie może nakazać wam grać.
Cytuj:
jak ci tak bardzo kolejki przeszkadzaja i botrzy to idz se graj w WOW tam nie ma boterow
|
O gustach się nie dyskutuje, nie wiedziałeś o tym?
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez arides
Rocket Slayer tak btw ty ze SLASKA jeszce tu takiego downa nie widzialem pozdro
|
A ja takich kozaków, którzy się podszywają pod kogoś innego, walą takimi bulllshitami, robią żałosne "Faile", naoglądałem się w nadmiarze. Pozdro koksy, świat schodzi na psy.
~~~~~~~~~~~~~~
"Fail"
Ej no, ludzie... jak chcecie mnie obrazić to się przynajmniej starajcie...