Zobacz pojedynczy post
stary 26-01-2004, 03:52   #37
Sephiroth
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 01 12 2003

Domyślny

Zacznę może od zgonu chyba wszechczasów...
Nie powiem kto, każdy Eternijczyk i tak się zorientuje:
killed on lvl 56 by a snake
Mój grający drugi czy trzeci dzień w Tibię kolega na "guess who we are hunting now" huntera odpowiedział "hi"... hunter juz nic nie mówił.
Teraz pora na mnie
lvl 8 widzę skorpiona, nie mam jeszcze exana pox, mam full hp "no to co że mnie zatruje, ile mi życia może zabrać ta trucizna? 20? 30?"...
lvl 16 czy 17 chciałem zobaczyć jak wygląda smok to wrzuciłem sobie niewidzialność i wszedłem do jaskini...
lvl około 36 "hmm skoro tu są schody to moge wskakiwać, rzucać SD w BK i wracać, za każdym razem jak zejdę na dól to się uleczę więc nie ma sensu tracić manę mana shieldem" ... (sorc lvl 36 max hp 325, teraz już wiem że kombo BK może ponad 400 dobić)
lvl około 45 pisałem na privie do kumpla i patrząc na klawiaturę nie zauważyłem 2 hunterów...
lvl około 50, przeżyłem, jak sprawdziłem na stronie, kicka na guardach no to się zalogowałem, byłem online na tyle długo żeby zobaczyć że jak mnie kick wylogował to mi zostało jednocyfrowe hp a wokól mnie stały 4 guardy...

Edit: no dobra do tego też się przyznam... spanikowałem jak mnie guardy otoczyły i źle wymierzyłem GFB... wewnątrz ściany nie mogło odpalić... ale na jakim lvlu zrobiłem taki n00bowaty błąd nie wymagajcie żebym mówił
Sephiroth jest offline   Odpowiedz z Cytatem