Zobacz pojedynczy post
stary 31-01-2009, 14:48   #124
sphinx123
Użytkownik Forum

sphinx123's Avatar

Data dołączenia: 15 06 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Wpisy bloga: 44

Stan: Niegrający
Skille: Milion
Wyślij wiadomość przez ICQ do sphinx123 sphinx123 ma numer GG Siemanowice Adres Jabbera do sphinx123 Send a message via Skype™ to sphinx123
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Albertus Pokaż post
ale co wy macie za poglądy , jak można tolerować gejów ? to jest nie normalne. W sumie o czym tu gadać? wyobraź sobie jeden z drugim ze widzicie jak wasz ojciec/brat uprawia sex z innym mężczyzna? albo wasz syn , kolega , sąsiad czy ktoś z waszego otoczenia. Wtedy tez tolerowalibyście gejów? wcale nie trzeba mieć z nimi styczności wystarczy se wyobrazić kogoś znajomego w takiej sytuacji to odrazu sie zygać chce.

nie po to Bóg stworzył Mężczyznę i Kobietę żeby łączyli sie oni z ta sama płcią.
mnie to obrzydza i zdania nie zmienię nigdy , a jak w moim miasteczku zobaczę 2 gejów to napewno kastet pójdzie w użycie.

PS. mieszkałem 2 lata za granica gdzie to było tolerowane , nie raz zwymiotowałem gdy zobaczyłem jak sie 2 chłopów całuje.
Pfff nie usprawiedliwiaj swojego strachu Bogiem, zresztą kto będzie uprawiał seks na Twoich oczach? "Kastet pójdzie w użycie" Internet daje siłę i pewność siebie ^^

@down

Jeżeli nie chcesz takiego syfu jak na zachodzie, to przełam swoje lęki i zaakceptuj to, że żyjemy w demokracji i społeczeństwie.

Ostatnio edytowany przez sphinx123 - 31-01-2009 o 14:53.
sphinx123 jest offline   Odpowiedz z Cytatem