Zobacz pojedynczy post
stary 31-01-2009, 15:10   #130
sphinx123
Użytkownik Forum

sphinx123's Avatar

Data dołączenia: 15 06 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Wpisy bloga: 44

Stan: Niegrający
Skille: Milion
Wyślij wiadomość przez ICQ do sphinx123 sphinx123 ma numer GG Siemanowice Adres Jabbera do sphinx123 Send a message via Skype™ to sphinx123
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Albertus Pokaż post
ja tam mieszkałem 2 lata... i uwierz mi ze nie ma czego zazdrościć

mieszkałem w belgi

na obrzeżach miasta gdzie mieszkali Belgowie - owszem ładne domy trawniki normalni ludzie , a wejdź do miasta gdzie są arabowie , pedarasty i inne tym podobne bydło. odrazu zmienisz o nich zdanie. jak będziesz chciał iść spać a pod oknem będą sie biły murzynki (one są strasznie głośne) jak będziesz szedł a cię zaczepiać będą arabowie , jak będziesz wracał ze szkoły a naprzeciwko będzie szedł facet z facetem w damskich ciuchach.

PS. musicie zobaczyć żeby uwierzyć , niestety tak myśleli wszyscy a teraz Belgowie są zdominowani we własnym kraju i płacą podatki na to by araby jakieś brały zasiłki nie robiąc nic
Rasista i homofob? Wiedziałem że jesteś zaściankowym wszystkoniebędącezwiązanezjanempawłemdrugim-fobem. Taa murzynki są głośne i śmierdzą, na pewno! Moi sąsiedzi są biali, jakoś też się kłócą i głośno krzyczą, a kolegę dźgnęli nożem biali, nie arabowie. Dziwne o_O