Temat: Manga&Anime
Zobacz pojedynczy post
stary 31-01-2009, 15:18   #5960
Nari
Użytkownik Forum

Nari's Avatar

Data dołączenia: 06 12 2006
Lokacja: www.tibiaspy.com

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Skończyłem CG, obie serie. Szczerze mówiąc bardziej spodobało mi się od DN. Postacie są bardzo ładne- panie z Clampu znowu popisały się twórczością. Świetne udźwiękowienie, oraz bardzo ładne seyuu dodają klimatu. W dodatku jeden z nielicznych ukłonów w stronę Polski z Japonii. Zakończenie? Trochę przewidywalne, lecz dobrze wykonane, aż się łza w oku kręci.

Btw. przechodzę dziś przez empik szukając jak zwykle mang, których zresztą nigdy tam nie ma. No idę, patrzę sobie po regałach a tu nagle moją uwagę absorbuje słowo "MANGA". Moje (niewypowiedziane) modlitwy zostały spełnione. Może nie jest to to czego pragnąłem, ale też coś ; P. Oto dzieło: "Kurs rysunku MANGA". Ogólnie polecam czasopismo każdemu: w pierwszym zestawie jest ołówek b4 z napisem "manga no tatsujin", gumka, pióro- stalówka zaokrąglona i ścięta- oraz chiński atrament. W czasopiśme jest też dosyc obszerny, a dodatku łatwy i szczegółowy, fotograficzny opis rysowania DZIEWCZYNY. Pierwszy numer za 4.95. Zamawiam prenumerate na następne 5 (2 i 3 razem za 15 zł, 4 i 5 za 20 zł, dalej po dwa po 40 zł, a wszystko z dodatkami). Ogólnie polecam każdemu. A teraz biorę się za rysowanie dziewczyny ; P, może później dam skana wykończonej wersji, jeśli takiemu kalece graficznemu jak ja się uda.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Grocix Pokaż post
@Corgar
Arigato gozaimasu, zawsze chcialem byc blondynem xD
To nic, że farbowanym ; P.

Nari jest offline   Odpowiedz z Cytatem