Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ulrikk
Usprawiedliwienie się? Boterzy mają całkowicie gdzieś reszte 'tibiaczków', zrozumcie
|
Dlatego porządni, uczciwi gracze chcą was wysłać na banicję lub deletownię (

). Udowodniłeś, że jesteś jak wirus komputerowy.
Cytuj:
Nikt nie kazał, ale może.
|
Może ci kazać? To co ty własnej woli nie masz? Nie potrafisz się sprzeciwić?
Cytuj:
Trzeba mieć chorą psychikę porównując tibie do prawdziwego świata ;o
|
Trzeba być nieuświadomionym bachorem pisząc takie herezje.
Żeby widywać dzieci na każdym respie, noobów?
Ta gra straciła poziom przez dzieciarnię. Kiedyś ta dzieciarnia jeszcze jako tako funkcjonowała, teraz są to pasożyty, które są w siebie zapatrzone. Błąd rodziców - mała kontrola dziecka i jego poczynań związanych z komputerem.
Cytuj:
Ad 2 Ja jakoś grając manualnie na non-pvp, bo nigdy bota nie używałem, zawsze mam miejsce do expienia
|
No miejsc wolnych do expienia jest w ch... i trochę. Tylko część zajmują botterzy.
Cytuj:
Ad 3 Trap plz? No chyba, że huncisz trolle <3
|
Widać znowu coś ci trzeba uświadomić. Trapowanie jest wbrew zasadom, można za nie dostać bana. Trolle? Od czegoś trzeba zaczynać, nie??? A, że taki 20 lvl dalej na trollach biega to aż krew zalewa...
Żeby dać ignore to trzeba wiedziec, jakie te dziecko wydaje wypociny, często obrażające uczciwych graczy. Później można dać ignore. To chyba normalna kolej rzeczy, nie?
Cytuj:
Aha i jeszcze jedno. Jak można czerpać satysfakcję z marnowania X godzin na wibice 150 lvla?
|
Nikt ci nie kazał wbijać tego lvla. Jeśli nie chcesz na coś tracić czasu, to do tego nie podchodź.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Duszan
Śmiech na sali!  M.in tymi zdaniami pokazałeś nam, że jesteś debilem 
|
Pewnie, każdy kto się nie zgadza z opinię zadumanego bachora jest debilem czy zjebanym mamutem. Po co się zastanawiać, jak można kogoś pojechać w mało inteligentny sposób?
Cytuj:
Gadasz o tym iż boterzy są chamscy, ale wybacz ja (botter) jeszcze nikogo tutaj nie obraziłem
|
1. Obrażasz pisząc takie pierdoły
2. Obrażasz botując
Cytuj:
lecz Ty zdążyłeś obrazić już wiele osób.
|
Botterów? Ludzi, którzy nie zasługują na szacunek! Biłbyś brawo złodziejowi?
Cytuj:
A co do mieszkania w bloku, to co Ci w tym nie pasuje bo nie rozumiem?
|
Nie pasuje, że ludzie się wychowują w taki czy inny sposób przez środowisko. Później wychodzą takie gangsty na ulicę, że aż strach się do nich uśmiechnąć. Tak ma wyglądać Polska przyszłości według Ciebie?
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ShiVa7
botterzy cipsoft was nie chce tak więc wy*******ać 
|
Krótko, zwięźle i na temat.