By nie było, że nie panuje nad sytuacją:
@Slay
Zostaw już go, raz że zniżasz się do jego poziomu, dwa - słyszałem, że to straszliwy bandyta, trzęsie całym swoim gimnazjum a na przerwach nawet pali papierosy!
@Nastoletni Hitler jeden z drugim
Zamknijcie się już, wszyscy mają w dupie wasze śmieszne poglądy, narodowy socjalizm jest niewydolny, nikt nigdy nie będzie liczył się z waszym zdaniem odnośnie "czystości rasowej", więc wasze "a ja bym z gejem/arabem zrobił to i tamto" wsadźcie sobie sami wiecie gdzie (a jeśli się nie domyślacie - w dupę). Życie najprawdopodobniej samo zweryfikuje wasze poglądy, jak np przyjdzie wam pracować w firmie np z zaradnym Azjatą, wasz znajomy okaże się być gejem itd.
Jeśli nie dostosujecie się do reguł kosmopolitycznego świata, i dalej będzie stali twardo za hasełkami w stylu "patriotyzm", "czystość rasy", zostaniecie śmiesznym marginesem, wiecznie sfrustrowanymi nieudacznikami z "to przez żydów/gejów/masonów" na ustach.
Cytuj:
Mam pytanie:
Czy w średniowieczu lub innej epoce byli homoseksualiści? Bo czasem mi się wydaje, widząc takiego pajacykowa, że to jakiś wymysł 21 wieku.
|
Nie, cholera, wynaleziono 15 dni po zjechaniu pierwszego Forda T z taśmy produkcyjnej...
http://en.wikipedia.org/wiki/Homosexuality#History
@Down
Nie