Zobacz pojedynczy post
stary 31-01-2009, 15:51   #151
Albertus
Użytkownik Forum

Albertus's Avatar

Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Siemiatycze

Stan: Na Emeryturze
Imię: Moon Durus
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Candia
Poziom: 181
Skille: 29
Poziom mag.: 76
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lasooch Pokaż post
Jeśli tak będzie, to o Twoim również.

A co masz mi napisać - ot, choćby swoją opinię na moją propozycję, żebyś stał się nowym Hitlerem i postawił obozy zagłady dla wszystkich, którzy Ci się nie spodobają.

to powiem tak , o moim tez. Ale ja sie nie dam , z pewnością przegram sam ale nie poddam sie.

hitler dużo złego zrobił dla nas Polaków , ale jedno trzeba mu przyznać , umiał koleś przekonać ludzi. bo ze zwykłego żołnierza który siedział w wiezieniu stal sie fuhrerem
ideaologia nie była w cale jego , w tamtych czasach bardzo wielu ludzi takie poglądy wyznawało. poczytaj sobie trochę o tym. ze przed hitlerem było wielu ludzi z podobnymi poglądami , on poprostu je pozbierał i wybił sie ponad szereg

a czy ja bym chciał? , myślę ze nie poradziłbym se jako wielki wódz narodu Polskiego , ale napewno poparł bym taka osobę która by Startowała z takimi ideami i pomógł bym jej jak tylko bym umiał

Cytuj:
@Nastoletni Hitler jeden z drugim
Zamknijcie się już, wszyscy mają w dupie wasze śmieszne poglądy, narodowy socjalizm jest niewydolny, nikt nigdy nie będzie liczył się z waszym zdaniem odnośnie "czystości rasowej", więc wasze "a ja bym z gejem/arabem zrobił to i tamto" sami wiecie gdzie (a jeśli się nie domyślacie - w dupę). Życie najprawdopodobniej samo zweryfikuje wasze poglądy, jak np przyjdzie wam pracować w firmie np z zaradnym Azjatą, wasz znajomy okaże się być gejem itd.
Jeśli nie dostosujecie się do reguł kosmopolitycznego świata, i dalej będzie stali twardo za hasełkami w stylu "patriotyzm", "czystość rasy", zostaniecie śmiesznym marginesem, wiecznie sfrustrowanymi nieudacznikami z "to przez żydów/gejów/masonów" na ustach.
no i koniec tematu , wole trzymać sie na uboczu wśród swoich niż pracować z gejem czy murzynem.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rzyttofrajer Pokaż post
potem takie mniej inteligentne beholdery to podchwyca i za wszelka cene chca pokazac ze oni sa jak ich "bogowie"

Ostatnio edytowany przez Albertus - 31-01-2009 o 15:54.
Albertus jest offline   Odpowiedz z Cytatem