Cytuj:
Oryginalnie napisane przez sphinx123
Lubisz przykłady z kupą, nie? Z tym że defekacja na czyjeś buty powoduje szkody, a całowanie się dwóch ludzi raczej powinno nikomu nie przeszkadzać.
|
ale mi to przeszkadza i mnie to obrzydza ,
takie dziwne ze każdy nie jest taki jak ty?
Cytuj:
Widzę, że nie łapiesz.
Ty nie zatrudnisz lepszego pracownika, zatrudni ktoś inny. Inny stragan ze sznurówkami wyprze Cie z rynku. I czym wyżywisz rodzinę, śmiesznymi poglądami?
|
no z tym mógłbym sie zastanowić. może i masz racje. ale trzeba tez wziasc pod uwagę to ze Polacy to jednak dobrze pracownicy na zachodzie wszędzie chwalą Polaków ze umia i to i tamto itp. ale nawet jak bym miał zbankrutować to chyba wolałbym to dawać prace pedarastom itp. ale to juz jest moje prywatne zdanie ze lepiej BYĆ a nie MIEĆ jak to leciała jakaś piosenka nie pamiętam czyja. lepiej mieć swój Honor niż być milionerem go pozbawionym.
Lecz to prawda trzeba pamiętać o rodzinie , twardo stąpać po ziemi i tu sie zgodzę ale w moim prywatnym przypadku to chyba będzie trochę inaczej ale już nie będę sie rozpisywał bo to nikogo nie powinno obchodzić.
Cytuj:
Tak, mógłby coś zrobić. Dajesz ogłoszenie, że poszukujesz pracownika, przychodzi murzyn, a Ty mówisz że nie ma pracy? Jawny rasizm, łatwo się z tego nie wykręcisz.
|
to przejrzał bym jego kwalifikacje i powiedziałbym ze przed nim był już ktoś o wiele ciekawszy itp.
Cytuj:
Wiec nie wypowiadaj sie na tematy, ktorych nie potrafisz zrozumiec. Szczerze watpie, ze kiedys osiagniesz taki poziom, ale moze zdarzy sie cud i dowiesz sie, ze istnieje cos takiego jak np. Kodeks Pracy, ktorego pracodawca musi przestrzegac.
|
ale w kodeksie chyba nie pisze ze ten kto przyjdzie pierwszy albo ma więcej dyplomów musi uzyskać prace , wydaje mi sie ze ten kogo pracodawca uzna za lepszego ten dostaje prace.