Zobacz pojedynczy post
stary 31-01-2009, 16:46   #361
Rocket Slayer
Użytkownik Forum

Rocket Slayer's Avatar

Data dołączenia: 01 07 2006
Lokacja: Mikołów, niedaleko zamtuzu :)

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Majk
Profesja: Elite Knight
Świat: Secura
Poziom: 146
Rocket Slayer ma numer GG 9457986 Send a message via Skype™ to Rocket Slayer
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Duszan Pokaż post
Hahahaha rozbawiłeś mnie teraz XD Skoro siedzisz całymi dniami w domu i nabijasz ten lvl, to nic dziwnego, że Cię te "gangsty" nie lubią! Hmmm... idę pochodzić po osiedlach bo aż żal czytać niektóre wypowiedzi.
Siedzę całymi dniami w domu? ;o Mamo, nie mówiłaś, że zrobiłaś konto na forum!!! How rude! Aha, czyli mam się starać, by mnie "nieroby", idioci, hipokryci lubili? Podziękuję...
"żal". Jestem ciekaw co było przełomem w popularności tego słowa, co zapoczątkowało taką falę...

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ulrikk Pokaż post
Gram dla siebie, nie będę patrzeć na innych i im zazdrościć. Jeżeli Ciebie to boli, że mają wyższy lvl bo bocą, to jesteś materiałem na botera, proste.
Piszę po raz kolejny:
Zasady w grze Single Player a Multiplayer NIE SĄ takie same. W multi musisz się liczyć z innymi.

Cytuj:
Jakoś nigdy nie mialem problemu z wbijaniem expa przez bota, dlaczego? Wytłumaczcie mi, dlaczego ja nigdy nie widziałem botera w miejscu, gdzie się expi szybciej niz 50k/h, a wy tam widzicie 10 boterów na 1sqm?
A siedzisz non stop przed kompem jak bot za ciebie leci? Podobno masz "real lajf"

Cytuj:
Więcej boterów=więcej ludzi online=szybszy resp mobów=szybszy exp, jeżeli się expic potrafi=wyższy lvl='satysfakcja'
Takie myślenie należy krytykować. Zauważ, że w tej grze nie chodzi o non stop wbijanie lvla... Czyli wolniejszy resp może nawet być +. Jeśli twierdzisz, że to minus - polecam OTSy

@Down
Cytuj:
Żaden, z boterów wypowiadających się w tym temacie nie napisał nic o satysfakcji. Jedynie o zabawie.
Każdy z botterów miał często mniej niż 16 lat. Jakieś wnioski?

Cytuj:
A ja jednak myślę, że to 14-16 letnie dzieci płaczą, bo boty im wybijają potforki
Błąd. Niejednokrotnie spotkałem się z krytyką starszych na temat botterów.

KOLEJNY PRO EKONOMISTA...
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ^tinup^ Pokaż post
gdyby nie boterzy to wyobrazcie sobie ile kasy by stracil cipsoft bo prawde mowiac kazdy money maker kogos z wojny albo i nawet nie z wojny ma PACCa czyli placi za gre(placi wymaga) za bota tez musieli zaplacic wiec powinni miec takie samo prawo do uzywania go... CipSoft szuka kozysci tylko dla siebie ale przez ich idiotyzm nie pomysleli ze moga sie tymi "kozysciami/zyskami" dzielic z tworcami botow...
Zrozumcie, że usunięcie botterów ma swoje + w dalszej przyszłości... Nie bądźcie tacy krótkowzroczni... W tibii jest tylu nałogowców, że i tak założą postać, będą grać tak czy siak i kupią pacca. to jest NAŁÓG, więc nie pisz, że cip stracą.

Cytuj:
czyli gdyby nie boty CipSoft obnizyl by swoje zyski o ok. 50% a jak chca rowno uprawnienie to niech zrobia dobrego bota i niech rywalizuja z innymi firmami ktore rozpowszechniaja boty... stworza bardzo dobrego bota pod INNA nazwa firmy niz CipSoft i zarobia drugie tyle co na PACCach...
Największa durnota jaką kiedykolwiek przyszło mi oglądać na tym forum. Dziękuję za 30 brechtu.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ulrikk Pokaż post
On tego nie zrozumie. Patrzy na boterów tylko ze złej strony. Przypomina mi pewnego gościa, który płakał jak to trudno expić 100+ ms'em, bo jest waste, wszystko zajete i ogolnie dupa blada.
To botterzy mają swoje dobre strony? Psują grę, łamią regulamin, prowokują innych graczy do odejścia. Oświeć mnie i pokaż "plus" botterów w stosunku do innych graczy i klimatu.

Cytuj:
Ludzie ja np jestem szczesliwym posiadaczem 136 eka(zbanowali mi go ) który na bocie zarabia kase na exp dla mojego 123msa (ty niestety gram recznie :d ), osobiscie nie znam zadnej ogarnietej osoby która jest w wojnie i nie posiada bota, badz cashmakera, bo np po przegranej opence juz widze jak mi sie bedzie chciało zasuwać recznie na 50 najcie cashmakerze zeby ogarnac kase na blessy
Z takim podejściem s*******aj na OTS jak nie potrafisz uszanować tak okrojonego regulaminu.

Cytuj:
Jeszcze ktos tam pisał ze boty ubijają mu mooby na respie, moje pytanie Gdzie ty kurwa expisz??? na trolach w thais???
Za pacca - laguna (żółwie), tiquanda (żółwie + kraby), banuta, Scaraby, Crypty, Rotwormy koło Thais, A.camp, Elf fortress czy jak temu tam... To z pewnością nie wszystko, lecz wystarczająco dużo.

Cytuj:
Raziel
Albo sie gra albo sie wychodzi. Jestescie tak pazerni ze chcecie miec wszystko za darmo?
Takie jest chore myślenie młodzieży - zarobić, a się nie narobić, nawet tak perfidnie cudzym kosztem.

Podoba Ci się ta pszczyla? Może chcesz jej wystawić 10 na fotce.pl?

Ostatnio edytowany przez Rocket Slayer - 31-01-2009 o 16:52.
Rocket Slayer jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.