Zobacz pojedynczy post
stary 31-01-2009, 16:57   #187
Albertus
Użytkownik Forum

Albertus's Avatar

Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Siemiatycze

Stan: Na Emeryturze
Imię: Moon Durus
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Candia
Poziom: 181
Skille: 29
Poziom mag.: 76
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Czarna_Mamba Pokaż post
Pozwól, że wyręczę Slay'a.

"Jakakolwiek dyskryminacja w stosunkach pracy, w szczególności ze względu na płeć, wiek, niepełnosprawność, rasę, narodowość, przekonania zwłaszcza polityczne i religijne oraz przynależność związkową jest niedopuszczalna" (art. 11.3 KP).

ale oficjalnym powodem będzie to ze znalazłem kogoś kto lepiej spełni moje oczekiwania na danym stanowisku.

tak samo jak biorą do pracy po znajomości , kto im udowodni ze dana osoba nie będzie spełniać oczekiwań pracodawcy?

Cytuj:
I usłyszysz dumną odpowiedź: ''walczyłem!''. Durne echo.
nie , usłyszę glosy setek wojów którzy otworzą bramy i razem będziemy zasiadać przy stole jeść i chlać do opadłego

Cytuj:
Uważasz, że sądy i prawnicy są głupi?
nie , ale na jakiej podstawie stwierdza ze OSOBIŚCIE uważam ze pracownik xxx (biały) lepiej spełni MOJE oczekiwania w stosunku do pracy niż pracownik zzz (jakiś inny)

nie będą mieli podstaw bo nikomu nie powiedziałbym nie biorę ciebie bo jesteś czarny , po prostu wzia bym wszystkie podania o prace , i powiedział ze zadzwonię do osoby która jest najlepsza. A mój wybór byłby moja sprawa

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rzyttofrajer Pokaż post
potem takie mniej inteligentne beholdery to podchwyca i za wszelka cene chca pokazac ze oni sa jak ich "bogowie"

Ostatnio edytowany przez Albertus - 31-01-2009 o 17:04.
Albertus jest offline   Odpowiedz z Cytatem