Czytałem te posty, naraportowałem się jak głupi!! Pewnie jakiś mod mnie już nie lubi, że mu tyle roboty dałem. Tak czytałem ten temat + kilka podobnych i doszedłem do pewnych wniosków:
1. Tibia.pl jest przeciwna botowaniu jednak dopóki jakiś użytkownik nie zaraportuje ludzi którzy oficjalnie do botów się przyznają, żaden modek się nie zainteresuje.
2. Tibia support team to ściema, ignorują wypowiedzi ludzi przyznających się do botów, ba, wdają się z nimi w dyskusje, dokarmiają trolle zamiast robić porządek - takie złudzenie, że oni po to tu są.
Dla normalnej części użytkowników taka rada:
Olejcie tych botterów. Jeśli nie widzą swoich błędów znaczy, że są idiotami, a z idiotą lepiej się nie kłócić. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu (czyli 0) a następnie przebije doświadczeniem.
Nie ma sensu się z nimi kłócić, nie przemówicie im do rozsądku, od tego jest ten znaczek z wykrzyknikiem koło posta - raport, mody może nie są szybcy, ale w końcu zrobią swoje.
Ostatnio edytowany przez Pan Klocek - 31-01-2009 o 17:03.
|