Zobacz pojedynczy post
stary 31-01-2009, 17:06   #100
Kawalerzysta
Użytkownik Forum

Kawalerzysta's Avatar

Data dołączenia: 22 01 2009

Imię: Cavalryman
Świat: Harmonia
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez 19MaLy08 Pokaż post
MA może tak zostawić te chary które są teraz, i np. od nastepnego update każdy kto osiągnie 8lvl będzię automatycznie teleportowany na wyspe.
I sam taki pomysł też dałem w temacie na tibia.com. Byłoby to fair w stosunku do starych graczy, którzy dużo czasu tam spędzili. I może nie od następnego upka a po prostu dla nowych serwerów?

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Pan Klocek Pokaż post
Eeeeee ale typ nie chce skasowania Rookstayerów....
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Hakuoh Pokaż post
Teoretycznie chce.
Mój pierwszy post:

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kawalerzysta Pokaż post
(czy może raczej uniemożliwić im dalszą karierę na tej przepięknej wyspie)
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ciufcia Pokaż post
Ktoś kiedyś miał w podpisie zdanie, które pozwolę sobie przytoczyć: "Nie kłoć się z idiotą, bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem"
Cichy mac o ile pamiętam

I jeszcze jedno. Zauważcie że większość postów obraca się wokół botterów. Dlatego mnie cieszy taka akcja jak ban 5k botterów. Bo poszła i część botterów z Rooka. I to jest doraźny środek aby poprawić życie na Rookgaardzie. Walka z botterami. Zauważcie jak niewielu jest *prawdziwych* Rookstayerów. Sami mówicie że nie zależy im na lvlu. Więc po co im go ograniczać? Mogą ekspić jak cave jest pusty a jak nie jest, pomagać innym. Jedyny problem na Rooku to botterzy i sorry ale taka jest prawda. Jakby nagle z Rooka zniknęli wszyscy botterzy to zostałoby może z 5-10% ludzi z lvlem 8+. I w tym momencie znika problem z zajętymi spawnami na Rooku. Sorry, może żal co poniektórym dupę ściska ale prawda jest taka że jedynym problemem są tu botterzy a nie Rookstayerzy (resepct).

I czy Wy w ogóle myślicie nad postem zanim go opublikujecie? Zrobiłem ten temat bo miałem nadzieję że rodacy są mądrzejsi. Pomyliłem się! Nieważne czy chcecie usunięcia Rookstayerów lub zablokowania im drogi dalszej kariery - jest to totalnie nie fair w stosunku do nich (mówię o prawdziwych Rookstayerach a nie o botterach), w stosunku do tego co zdobyli, w stosunku do tego jaką przyjemność czerpią z Tibii, itd. Postawcie się w ich sytuacji. Jakby Wam zablokowali możliwość expienia albo zredukowali poziom. Cholera ludzie, przecież tu wystarczy odrobina empatii, czy Polacy to aż tak zawistny naród? :/

Bo co, większość z Was gra na mainie, zrobiło se chara i musiało przechodzić Rooka aż 3h bo wredni Rookstayerzy zajmują spawny nie? Wielkie halo? Na mainie gdzie nie pójdę masa playerów, z czego większość botterów ale jakoś nie walę bezsensownie o wprowadzenie limitu lvli na mainie bo wtedy botowanie przestałoby mieć sens. Takie pomysły są idiotyczne. Sam wychodziłem z Rooka to chciałem wbić na wasp tower ale nie mogłem bo jakiś 40 lvl tam siedział i co? Miałem go zwyzywać? Wyjeżdżać z idiotycznymi pomysłami na proposals board? Zabić matkę krzesłem? No ludzie.. sorry za nerwy ale mam uczulenie na bezdenną głupotę.

"Give, and it shall be given to you. For whatever measure you deal out to others, it will be dealt to you in return."

Ostatnio edytowany przez Kawalerzysta - 31-01-2009 o 17:19. Powód: dodatkowe myśli i kilka literówek
Kawalerzysta jest offline