Zobacz pojedynczy post
stary 31-01-2009, 17:19   #375
TaJemniczy
Użytkownik Forum

TaJemniczy's Avatar

Data dołączenia: 24 09 2005

Stan: Niegrający
Profesja: Elite Knight
Poziom: 152
Skille: 92/84
Poziom mag.: 8
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez raziel1669 Pokaż post
Cóż widze ze wiekszośc wypowiadajacych sie w tym temacie osob to nooby z 12 levelem na harmoni nie majacy pojecia o grze,
ktos tam napisał czy ma sie satysfakcje z wybocenia 150 lvl?
odpowiedz jest prosta jasne, bo zamiast cały rok siedziec przed kompem i expic najtem recznie(co uważam za szczyt głupoty) nie lepiej znaleśc sobie dziewczyne? wyjsc z kumplami na piwo? czy np pouczyć sie na sprawdzian z angielskiego! xd,
Ludzie ja np jestem szczesliwym posiadaczem 136 eka(zbanowali mi go ) który na bocie zarabia kase na exp dla mojego 123msa (ty niestety gram recznie :d ), osobiscie nie znam zadnej ogarnietej osoby która jest w wojnie i nie posiada bota, badz cashmakera, bo np po przegranej opence juz widze jak mi sie bedzie chciało zasuwać recznie na 50 najcie cashmakerze zeby ogarnac kase na blessy

Jeszcze ktos tam pisał ze boty ubijają mu mooby na respie, moje pytanie Gdzie ty kurwa expisz??? na trolach w thais???
co do cipsoftu to gwarantuje wam ze odbanuje zbanowanych za jakies 2 tyg, bo zobacza ze im spadła ilośc kupowanych paccow
''Gra - czynność o ustalonych zasadach, w której udział bierze zwykle kilka osób (rzadziej jedna), w celach rozrywkowych. Od innych rozrywek grę oddziela istnienie ścisłego zbioru zasad gry, od innych skodyfikowanych czynności jej rozrywkowy charakter''
To tak na początek ,byś wiedział jak ja postrzegam tibię. Dla mnie jesteś kolejnym chamem, tak chamem, możecie mi pojechać że kolejna osoba bluzga na ludzi którzy używają botów, ale taka jest rzeczywistość i moje stanowisko.
Widzisz, ja mam taki lvl jaki mam i gram tą postacią już 2 lata+ .Z twojego toku myślenia mam zrozumieć że jestem opóźniony, bo?? No właśnie bo co??
Uwierz mi ja potrawie połączyć swoje życie rl z tą grą, w przeciwieństwie do ciebie i z tą dziewczyną i piwem to trochę wyhamuj, bo jakoś mi się nie chce wierzyć Pytam się po co grasz, skoro nie grasz?? Zajmujesz tylko miejsce w tej grze i wnerwiasz innych ludzi któży jak ściągali tą grę to naciślij accept z pełną świadomością co tam pisało, jeżeli nie wiedziałeś co tam piszę, to faktycznie zacznij się uczyć tego angielskiego.Ja, nie expie na trolach i też mam problem z debilami.
Przykro mi z tego że nie masz ogarniętych przyjaciół w grze 5 lat do tyłu jakoś ludzie radzili sobie w tibi bez botow , możesz mi uświadomić mi dlaczego się zmieniło, czy młodsi gracze są aż tak mocno upośledzeni??
Pięć lat temu ktoś w grze mi powiedział że w tą grę zaczynają grać dzieci, które nie wiedzą tak naprawdę co to jest i przez nie zginie urok tej gry. W tedy go wyśmiałem, teraz go przepraszam.......