Chciałem coś napisać od siebie, mam 148 EK (pvp) który używa blackd i nie został zbanowany, na tym samym kompie mam 4 x knight +60 lvl moneymakerów z których tylko 1 został zbanowany więc myślę, że tylko częśc osób zbanowano czyli tyle ile podali aby postraszyć resztę
I z czego się cieszycie? Jeśli będzie mniej graczy to kij nam z wolnego respa jak będzie taki powolny, że tyle samo mamy expa na frostach jak jest na respie z 10 osób LOL Ja bota używam tylko do zbierania gp bo jest to męczące i do skilowania bo noliferem nie jestem aby wyskilować 90/90 ręcznie (wolę postawić bota który skiluje + alarm, a w tym czasie się pouczyć, a często tak robię) ;D A co do tych zacieszających się niskolevelowych postaci to mam do Was pytanie czy wam 150 MSY zajmują rotwormy? Płaczecie, a ja na facc w 3 dni od zera zrobię 30 lvl bez bota, kwestia czasu. Człowiek to istota myśląca która zawsze ułatwiała i będzie sobie ułatwiać życie, i dlatego powstały boty, posiedźcie sobie z 5 godzin na dragach czy innych stworzeniach i zbierajcie ręcznie loota. Pozdrawiam wszystkich botujących, a reszta niech nie płacze bo mi mogą nawet usunąc wszystkie konta i co najwyżej to oni stracą kasę za pacc. Zajmę się wtedy innym zajęciem.
Powiem jeszcze tak osoby które grają mało nie są wstanie szybko osiągnąć duży lvl, a ja nie przepadam za expieniem na rotach czy cycach tudzież guardach, a więc muszą siedzieć dużo godzin przed kompem, albo grać kilka lat aby wbić 100 lvl.
Jak myślicie która osoba jest normalna - ta która boci czy ta która spędza po 10 godzin dziennie przed monitorem? Znam kilku takich i takie długie siedzenie przed tymi grami działa jak narkotyki, albo nawet gorzej nie licząc kiblowania w szkole, albo tak zwanych dziur w mózgu i zwiększenia agresywności w stosunku do domowników czy znajomych.
Ja nie zamierzam siedzieć tyle godzin przed kompem, gram tylko na wojnach i czasem jakaś zabawa w stylu "waste" resztę robią za mnie boty i wali mnie to czy Wam się to podoba czy nie, jak również mam w dupie czy dostanę deleta więc możecie mi go życzyć, a co do bocenia to mamy ustalone godziny i nie ma sprzeczek wśród wyższych lvli no bo przecież wy swoimi 15 knightami nie chodzicie na frosty, jak na tym lvlu to musicie uciekać przed strasznym skarabeuszem haha

Tibia to tylko zabijacz wolnego czasu, a czas można zabijać na wiele sposobów, nie tylko grami. nara