Zobacz pojedynczy post
stary 31-01-2009, 17:56   #382
Explorer of Hell
Użytkownik Forum

Explorer of Hell's Avatar

Data dołączenia: 29 06 2006
Lokacja: Gliwice

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Poziom: 95~
Domyślny

Wszysko jest dla ludzi. Jezeli botowanie jest takie zle i lamie zasady, to dlaczego tak duzo ludzi boci?! Nie zmienicie tego... Boty byly, sa i ciagle beda.
Ktos tam porownywal Tibie do rl, nie mam sily tego komentowac, ale wedlug mnie jest to juz wysoki stopien uzaleznienia. Jezeli tak bardzo porownujecie Tibie do prawdziwego zycie, i denerwuje was lamanie zasad przez boterow, to zastanowcie sie, czy wy nigdy nie zlamaliscie prawa. Kto z was nigdy nie jechal autobusem bez biletu, nie przechodzil na czerwonym swietle lub nie przekroczyl predkosci ( tutaj dla tych "doroslych" lanserow w swoich 126p ) ??
Ktos tez komentowal moj wiek i wychodzenie z kumplami na "cole". Uwierz mi, ze mam o wiele ciekawsze zycie i bylem na wiekszej ilosci imprez od niektorych tutaj obecnych 20 latkow. Myslisz, ze pietnastolatek nie pojdzie z kumplami na piwo albo nie wyjdzie do zadnego klubu? Jestes w bledzie.
Nie zbyt ciekawi mnie spedzanie kilku godzin dziennie przed komputerem i klepanie tych samych mobow. Wole wybocic sobie kilka lvli tygodniowo zarabiajac przy tym dosc duzo kasy i wydac ja na exp dla ed, eq lub jakiegos fajnego hunta z kumplami.
Explorer of Hell jest offline