No to lecimy:
Cytuj:
Zasady w grze Single Player a Multiplayer NIE SĄ takie same. W multi musisz się liczyć z innymi.
|
To dlaczego ja grałem i nadal gram i jakoś nie obchodzą mnie ludzie piszący plz itens, itp? Liczę się tylko ze znajomymi, których poznałem na początku przygody z tibią, oraz nie wbijam się innym na expa, chyba, że to bot-kasa sie przyda.
Cytuj:
A siedzisz non stop przed kompem jak bot za ciebie leci? Podobno masz "real lajf"
|
Dlaczego przypisujesz mi wypowiedzi innych użytkowników? Napisałem już, że bota nie używam, nie pisałem nic, że mam 'real lajf'. Polecam Ci przedszkole, jeżeli masz jakieś problemy z czytaniem ze zrozumieniem. Nigdy nie miałem problemu z boterem.
Cytuj:
Takie myślenie należy krytykować. Zauważ, że w tej grze nie chodzi o non stop wbijanie lvla... Czyli wolniejszy resp może nawet być +. Jeśli twierdzisz, że to minus - polecam OTSy
|
Ale to Ty od początku płaczesz, że nie masz gdzie expic.
Cytuj:
Każdy z botterów miał często mniej niż 16 lat. Jakieś wnioski?
|
Skąd to przypuszczenie?
Cytuj:
Błąd. Niejednokrotnie spotkałem się z krytyką starszych na temat botterów.
|
Błąd. Niejednokrotnie miałem okazje rozmawiać ze starszymi, których nie obchodzą boterzy.
Cytuj:
To botterzy mają swoje dobre strony? Psują grę, łamią regulamin, prowokują innych graczy do odejścia. Oświeć mnie i pokaż "plus" botterów w stosunku do innych graczy i klimatu.
|
Można z nich dropnąć kase, przyspieszają respawn mobów, a klimat? Klimat ta gra ma, gdy się po raz pierwszy wbija 20~ lvl. Później liczy się tylko kasa i exp.
Cytuj:
Za pacca - laguna (żółwie), tiquanda (żółwie + kraby), banuta, Scaraby, Crypty, Rotwormy koło Thais, A.camp, Elf fortress czy jak temu tam
|
Na żółwiach ostatnio expiłem przy upie, gdy je dodali, więc nie wiem jak tam wygląda teraz. Polecam haunted treelingi~
Cytuj:
Zasób argumentów botterów już się skończył.
|
Nie-boterów także. Tylko problemy, które nie istnieją. Przynajmniej jeżeli potrafi się grać