Zobacz pojedynczy post
stary 31-01-2009, 17:57   #383
Ulrikk
Guest

Domyślny

No to lecimy:
Cytuj:
Zasady w grze Single Player a Multiplayer NIE SĄ takie same. W multi musisz się liczyć z innymi.
To dlaczego ja grałem i nadal gram i jakoś nie obchodzą mnie ludzie piszący plz itens, itp? Liczę się tylko ze znajomymi, których poznałem na początku przygody z tibią, oraz nie wbijam się innym na expa, chyba, że to bot-kasa sie przyda.

Cytuj:
A siedzisz non stop przed kompem jak bot za ciebie leci? Podobno masz "real lajf"
Dlaczego przypisujesz mi wypowiedzi innych użytkowników? Napisałem już, że bota nie używam, nie pisałem nic, że mam 'real lajf'. Polecam Ci przedszkole, jeżeli masz jakieś problemy z czytaniem ze zrozumieniem. Nigdy nie miałem problemu z boterem.

Cytuj:
Takie myślenie należy krytykować. Zauważ, że w tej grze nie chodzi o non stop wbijanie lvla... Czyli wolniejszy resp może nawet być +. Jeśli twierdzisz, że to minus - polecam OTSy
Ale to Ty od początku płaczesz, że nie masz gdzie expic.

Cytuj:
Każdy z botterów miał często mniej niż 16 lat. Jakieś wnioski?
Skąd to przypuszczenie?

Cytuj:
Błąd. Niejednokrotnie spotkałem się z krytyką starszych na temat botterów.
Błąd. Niejednokrotnie miałem okazje rozmawiać ze starszymi, których nie obchodzą boterzy.
Cytuj:
To botterzy mają swoje dobre strony? Psują grę, łamią regulamin, prowokują innych graczy do odejścia. Oświeć mnie i pokaż "plus" botterów w stosunku do innych graczy i klimatu.
Można z nich dropnąć kase, przyspieszają respawn mobów, a klimat? Klimat ta gra ma, gdy się po raz pierwszy wbija 20~ lvl. Później liczy się tylko kasa i exp.
Cytuj:
Za pacca - laguna (żółwie), tiquanda (żółwie + kraby), banuta, Scaraby, Crypty, Rotwormy koło Thais, A.camp, Elf fortress czy jak temu tam
Na żółwiach ostatnio expiłem przy upie, gdy je dodali, więc nie wiem jak tam wygląda teraz. Polecam haunted treelingi~

Cytuj:
Zasób argumentów botterów już się skończył.
Nie-boterów także. Tylko problemy, które nie istnieją. Przynajmniej jeżeli potrafi się grać

Ostatnio edytowany przez Ulrikk - 31-01-2009 o 18:05.