Cytuj:
Oryginalnie napisane przez DzymekofFurora
Czytając niektóre wypowiedzi, już nie wiem czy mam zacząć płakać, czy też śmiać się. Pr0 boterzy mają te żałosne wymówki po to by być podziwianym na forum? No raczej nie. Ludzie, to że powiecie że "wole postawić bota i wyjsc gdzies z kolegami/poodychać swiezym powietrzem, zamiast bic 435 rotów "
Ok, wychodzicie (o ile w ogóle) , ale gdy Waszej postaci grozi śmierć to lecicie do komputera na łeb na szyje, by ratować chara? Jakby Wam na tej grze nie zależało, nie postawialibyscie bota, tylko po prostu byscie wyszli z domu nie myśląc o tej grze... No i niech mnie zbluzgają, mnie to nie zrani...
|
Nie rozumiesz, że ta gra jest nawet fajna jeśli chodzi o uczestniczenie w wojnach lub granie na wyższych poziomach i odkrywanie zagadek tibii? Gra na małych lvlach nie ma sensu chyba, że lubisz siedzieć kilka miesięcy na larvach i rotach. Poza tym w tym temacie wypowiadaja się za dużo małych lvlów które pewnie nie potrafiły nawet "ta" uruchomić i nigdy nie poprowadzimy poważniejszej dyskusji na temat sposobów gry, tylko taką w stylu "muj knight nie morze ekspic bo som durze lvle na rotah i nie stac mnie naine ekspowiska bo czeba kupić klucze a one som drogie i wole plate seta".
Jak mnie nie ma w domu to nie lecę, tylko muszę znowy kupić na następny dzień aol i blessy ale i tak ubito może mnie z 5 razy więc wiele nie straciłem, a osoby które mnie ubiły też zostały ubite ale tylko raz. Jak się boci to nie przejmujesz się jakąś stratą białej cyfry tylko bocisz dalej, no chyba, że jesteś noliferem którego życiem jest ta gra. Nawet z kolegami w szkole na temat tibii nie rozmawiamy, tylko czasem. Przecież to tylko gra! Ludzie!
Swoją drogą nie wiecie po co jest wyłączony system "character", słyszałem, że stworzyli jakieś narzędzie wykrywające botterów i jest to razem łączone, ale to tylko plotki z serwera. Wiecie coś?