Cytuj:
A która osoba jest normalna - ta co boci, psując jednocześnie zabawe innym, czy ta co gra w miare możliwości kilka godzin dziennie bez bota, dla przyjemności, i naprawde dobrze sie przy grze bawi?
|
Pff, my ustalamy kto gdzie i ile może ekspić, a jak nawet nie bociłem i chciałem poekspić to mnie rypało czy bot czy nie, ważne było by mieć dobry exp, jak jakiśresp jest zajęty to idziesz gdzieindziej. Jak ekspisz na pvp i jest ktoś na respie to Cię zabije, a bot zazwyczaj nie, nawet możesz wykorzystać go jako blokera i z nim ekspić, on nie musi o tym wiedzieć
Mi nigdy nie przeszkadzały boty i to wtedy co nawet nie wiedziałem jak to jest grać z botami bo nigdy nie miałem. Nie lubię noobów które mi ubijają slimy czy inne potworki do skilowania lub kradną loot bądź cwaniakują... Pierw niech się zajmą hackermi bo przez nich dużo osób uczciwych przestało grać... A sam potrafię wymyślić plan takiego systemu więc Cipsoft napewno ma na to fundusze.
Pacc kupuję od 4 lat zwłaszcza za gp od Szweda więc jak nie będzie można bocić to będę grać swoim najwyższym lvlem napewno mniej, a jak mi się znudzi to przestanę i Cipsoft straci te 80€ na rok. Ich problem, nie mój.