Zobacz pojedynczy post
stary 31-01-2009, 19:58   #402
Rocket Slayer
Użytkownik Forum

Rocket Slayer's Avatar

Data dołączenia: 01 07 2006
Lokacja: Mikołów, niedaleko zamtuzu :)

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Majk
Profesja: Elite Knight
Świat: Secura
Poziom: 146
Rocket Slayer ma numer GG 9457986 Send a message via Skype™ to Rocket Slayer
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Explorer of Hell Pokaż post
Wszysko jest dla ludzi. Jezeli botowanie jest takie zle i lamie zasady, to dlaczego tak duzo ludzi boci?! Nie zmienicie tego... Boty byly, sa i ciagle beda.
Będą w mniejszych ilościach. O wiele mniejszych. Jeśli oni udoskonalą ten system to będzie git.

Cytuj:
Ktos tam porownywal Tibie do rl, nie mam sily tego komentowac, ale wedlug mnie jest to juz wysoki stopien uzaleznienia.
Uzależnienie wyżarło ci mózg, że go nie używasz? Zombieee

Cytuj:
Ktos tez komentowal moj wiek i wychodzenie z kumplami na "cole". Uwierz mi, ze mam o wiele ciekawsze zycie i bylem na wiekszej ilosci imprez od niektorych tutaj obecnych 20 latkow.
Ej, czy nie wzrasta od takiego czegoś przyrodzenie czasami?

Cytuj:
Nie zbyt ciekawi mnie spedzanie kilku godzin dziennie przed komputerem i klepanie tych samych mobow.
Przyczyna: Brak chęci.
Rozwiązanie: Przestań grać.

Cytuj:
Wole wybocic sobie kilka lvli tygodniowo zarabiajac przy tym dosc duzo kasy i wydac ja na exp dla ed, eq lub jakiegos fajnego hunta z kumplami.
Przyczyna: Chęć pójścia na łatwiznę, lenistwo.
Rozwiązanie: Wypad na OTS

[quote=Ulrikk;2445282]No to lecimy:
Cytuj:
To dlaczego ja grałem i nadal gram i jakoś nie obchodzą mnie ludzie piszący plz itens, itp?
Bo to w części ludzie, którzy zaczną używać bota. Takie późniejsze pokolenie.

Cytuj:
Liczę się tylko ze znajomymi, których poznałem na początku przygody z tibią, oraz nie wbijam się innym na expa, chyba, że to bot-kasa sie przyda.
Oj nie tłumacz się już...

Cytuj:
Ale to Ty od początku płaczesz, że nie masz gdzie expic.
"Płaczę", bo przez was ta gra się stacza i staracie się to usprawiedliwić przeróżnymi argumentami.

Cytuj:
Skąd to przypuszczenie?
Patrzy się na wiek i styl wymowy. Doświadczenie swoje mam -.^

Cytuj:
Błąd. Niejednokrotnie miałem okazje rozmawiać ze starszymi, których nie obchodzą boterzy.
Są i tacy i tacy. Co nie zmienia w żadnym stopniu tego, że botterzy nie powinni istnieć.
Cytuj:
Można z nich dropnąć kase
Na pvp z tym bywa różnie, na non pvp w niektórych przypadkach trudno.
Cytuj:
przyspieszają respawn mobów
Za to zmniejszają liczbę wolnych expowisk. Serio wolisz jak potwór się respi w moment po tym jak odejdziesz? Polecam ci OTS.

Cytuj:
, a klimat? Klimat ta gra ma, gdy się po raz pierwszy wbija 20~ lvl.
Od ~20 zacząłeś używać bota?

Cytuj:
Później liczy się tylko kasa i exp.
goo-zik

NASTĘPNY EKONOMISTA RODEM Z GIMNAZJUM! PATRZCIE JAKIE TE SZKOŁY MAJĄ SZEROKI ZAKRES NAUCZANIA! PATRZCIE I KLĘCZCIE!

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Zabanicjowany Pokaż post
Jak teraz każdy botter odszedłby z tibii to facci mogą się pożegnać z grą, bo firma nie będzie w stanie utrzymać tyle serwerów więc najpierw przeniosą się na tańsze co będzie oznaczać jeszcze częstsze lagi, kicki Jeśli nie płacicie to cieszcie się, że możecie grać za free dzięki paccom którzy często bottują bo gdyby nie oni to mielibyście może jakieś śmieszne otsy, a nie "real" tibię.
~~~~~~~~

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Setro Pokaż post
Tak dla wyjaśnienia panu z odznaką i orłem w avatarze (nie pamiętam nicka) ale i tak mówię, że by kwiczał o pacc za 150zł.
Mylisz się ;x

Cytuj:
A bota mam do zbierania loota i awaryjnego leczenia - przeszkadza to komuś?
Tak, wywyższasz się ponad innych ("nie fair") łamiąc regulamin. Każdy porządny oczekuje równej rozgrywki. Niestety, (przykłady w tym temacie) bachorki tego nie rozumią.

Ymmm a moderatorzy śpią?

Cytuj:
Jakoś mnie to nie obchodzi, że na serwerze na którym gram jest hmm 100+ osób z 81 lvlem.
Bo jesteś ignorantem/egocentrykiem?

Podoba Ci się ta pszczyla? Może chcesz jej wystawić 10 na fotce.pl?

Ostatnio edytowany przez Rocket Slayer - 31-01-2009 o 20:03.
Rocket Slayer jest offline